Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombie Online Hack ?

Arkanus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie !

Gralem ostatnio na zombie Online i jak wbilem do goscia to mialem full ammo nie trzeba bylo przeladowywac , bawilem sie claymorami ( czy jak to tam ) zombi nie mogly sie do mnie dostac :D

Spodobalo mi sie to i chce tak pograc razem z kumplami, moze dac ktos linka do tego ?

Dam +/- i 5*

ZBIERAM --- =)

Opublikowano

Grałeś na zchackowanym looby. Nie ma komendy na nieskończenie wiele ammo. Lepiej czegoś takiego nie szukać bo można bana dostać (w mw2 nie ma vaca na sp, a w bo to nie wiem). Znajdę to dam edita. PS. Najlepiej poszukaj na rosyjskich lub amerykańskich forach.

Opublikowano

Jakąś komendę chyba trzeba wpisać w komputerku w menu głównym ale nie wiem jaką.

Podobno (nie sprawdzałem) jest gdzieś takie miejsce gdzie gdy skoczysz w momencie gdy zombiak bez nóg (taki chodzący na rękach) walnie cie to możesz wejść na stół, z którego można lać zombiaki z noża, a one cie nawet nie tkną.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

286c58f4943e81f6.png

Kocham mpcforum.pl!!!

33983.png

25853.jpg

34528.jpg

Kocham Call Of Duty!

33155.jpg

Opublikowano

Otwórz konsole i sprawdź te komendy

sf_use_ignoreammo 1 i playersustain_ammo 1 W CoD WaW dawało nieskończoną ilość ammo

238626.jpg]
Opublikowano

No właśnie dzisiaj też grałem na takim serwie pytałem kolesia skąd to ma to odesłał mnie do YT tylko zapomniałem co miałem wpisać i jak chciałem znów go zapytać go już nie było :/

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...