Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udo Bot

inprogs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właściwie... nie (tvirus aktualizuje, więc nie ma potrzeby robić to samemu), ale dzięki temu włączasz udobota kiedy chcesz, bez żadnych błędów itp.

I nie żaden 'własny serwer' tylko serwer udobota na swoim komputerze - jest różnica :)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Właściwie... nie (tvirus aktualizuje, więc nie ma potrzeby robić to samemu), ale dzięki temu włączasz udobota kiedy chcesz, bez żadnych błędów itp.

I nie żaden 'własny serwer' tylko serwer udobota na swoim komputerze - jest różnica :)

dobrze a teraz mam 2 pytanie żeby nie zbierało niewidzialnych skrzynek (pułapek) czy tam honey boxy trzeba aktualizować i tam ściągnąć programy z linku http://www.darkfans.aq.pl/udobot.html czy sam udo zapobiega zbieraniu niewidzialnych skrzynek

Opublikowano

dobrze a teraz mam 2 pytanie żeby nie zbierało niewidzialnych skrzynek (pułapek) czy tam honey boxy trzeba aktualizować i tam ściągnąć programy z linku http://www.darkfans.aq.pl/udobot.html czy sam udo zapobiega zbieraniu niewidzialnych skrzynek

Musisz aktualizować plik... ja pobieram z orginalnego serwa albo z witaminka w programie kopiuje :)

Bana NIE dostaniesz ponieważ NIE MA RÓŻNICY MIĘDZY TYM Z KTÓRYM SERWEM SIĘ ŁACZY, chyba ze dasz aktualny lmd i stare ibb.txt B)

Opublikowano

Krótko - tak - zapobiega. Ale nie ma sensu już aktualizować h-boxów (bo się nie zmieniły od wielu wielu tygodni), jedynie co sie opłaca to postawić serwerek.

p.s. xampp na stronce nie działa (nie wiem czemu), ściągnij sobie apache z neta

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

a czy to prawda że podobno udo nie zbiera niewidzialnych boxów do póki nie ma sie programu do wykrywania niewidek

Krótko - tak - zapobiega. Ale nie ma sensu już aktualizować h-boxów (bo się nie zmieniły od wielu wielu tygodni), jedynie co sie opłaca to postawić serwerek.

p.s. xampp na stronce nie działa (nie wiem czemu), ściągnij sobie apache z neta

mi server raczej nie potrzebny bo nie zaopuszczam bota na noc i raczej kontroluje go co godzinę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...