Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent

TrejCero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 lat Chlopak,lubi grac w pokera,kompy i takie tam

@up

a jakie talie bo ja sie na tym nie z nam:?

jakąś z kaczora donalda czy innej gazetki

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Nie znam się na kartach, ale brał bym któreś z tych:

http://allegro.pl/listing.php/search?category=19531&order=pd&string=plastik

Obowiązkowo plastikowe :)

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Hmm wiesz moze cos z tego

Xbox 360

iPhone

Komórka z smarthphonem

PSP

Wydaje mi sie ze PSP był by dobrym prezentem cos 500 zl kosztuje chyba ;p Twoja wola czy przerobic ;) bo on pewnie nie bedzie wiedzal/umial

30364378.png

Admin Cienia
Opublikowano

Za 600zł można kupić z 300 par fajnych, kolorowych skarpetek, jeśli starczy to dorzucic majty :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Xboxa niech się chłopak cieszy :P

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

6 stow na mikołajki! posralo cie! ja dla dziewczyny 8 dyszek wydalem . chyba ze to twoj syn to i tak 600 zl to stanowczo za duzo, kup mu mp3 za 100 zl i bedzie git

Opublikowano

No to jak tak to proponuje iPoda touch, na którym będzie mógł sobie grać np. w tego pokera , słuchać muzy , oglądać filmy itp. bardzo fajna zabawka

cena około 500 zł za 8gb

Opublikowano

Mam tego całego xboxa 360 i jakoś nie jestem do Niego przekonany, tymbardziej jak dwa dni po przerobieniu się spierdolił.

PSP to dość fajny sprzęt, podczas podróży zawsze do użytku i nie tylko do gier. Posłużyć może jako przeglądarka internetowa w domu i nie tylko, odtworzy filmy i pliki muzyczne.

Czyli przenośne urządzenie multimedialne, polecam. Tylko grunt abyś nie kupił GO, ani najnowszego gdyż nie uda Ci się przerobić (dopiero po jakimś czasie).

Teraz gwiazdka się zbliża to może też się doproszę tego sprzętu, ale chyba postawię na nagłośnienie.

Jeśli słucha muzyki i jest to jego częścią życia to zachęcam do zakupienia porządnego sprzętu audio.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Powiem Ci tak, jeśli zakupić jakąkolwiek konsolę to tylko PSP bądź ewentualnie Xboxa 360 ze względu na to, że można go przerobić.

Co tyczy się wszystkich konsol - cena gier. Przepuśćmy, że kupujesz 8 gier / rok z czego każda wyniosła Cię 160zł / szt. Najnowsze tytuły kosztują nawet 250zł.

160 x 8 = 1280 [zł] - za tą sumę jesteś wstanie wymienić w jednostce centralnej już m.in. kartę graficzną, procesor.

To jest właśnie fakt dla którego każdy powinien zastanowić się przed zakupem konsoli.

Zachęcam do wyłożenia tych ciężkich 2tyś zł na nowy komputer, domyślam się tego, że jest to dla Ciebie bardzo duży wydatek i zapewne go unikniesz, ale jak doradzać to doradzać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...