Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] -Mam Problem Zacina Sie Gra...

lukia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem jak gram w multi to podczas gry zacina mi sie gra i musze wychodzic alt+ctrl+delete kompletnie sie zacina i nic nie moge ruszyc wczesiniej tak nie mialem zrobilo sie tak po ostatniej aktualizacj jakkis czas po niej tak z 4 dni po i mam to non stop max zagram 2 mapy bez zcinki niewiadomo kiedy tak sie zrobi prubowalem cos w grafie ale nic to nie dalo kompa mam nowego i napewni nie jego wina help!!! dam plus za fast odp.. :(

-.-
Opublikowano

Hmm może napisz jaki masz system bo u mnie na XP nie mam takiego problemu, może w procesach daj coda na największy priorytet( u mnie czasem działa ). Jak to nie pomoże możesz spróbować na steam opcje "Sprawdź spójność plików gry". Jak to nie pomoże to reinstal. A jak nawet reinstal nie to napisz do coda albo steam. Możesz też czekać na nowego patcha, jeśli to jego wina.

PaoloThe108.png
Opublikowano

Zrobiłem jak mowileś zrobiłem na piorytet max pomogło tylo w tym ,że zero lagow fajnie sie gra ale i tak sie zacina jak mowilem reinstal mi sie wydaje ze nic nie da bo to multi i jak by mialo pomuc to by NP: nie mogl bym wlaczyc cod niewarzne i tak wychodzi ze brak odpowiedz COD BO .... jeszcze poprubuje ale masz plus

-.-
Opublikowano

Hmm, no nie wiem spytaj się kumpli czy oni też tak mają. Jeśli tak to po prostu patch. ( tym bardziej że u ciebie się to zaczęło od patcha ).

PaoloThe108.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...