Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameCam - Kodeki.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, błąd jest taki:

ERROR: Codec Failed To Initiazlize.

CZYTAĆ DALEJ!

1. Wujek Google nie pomógł - szukałem rozwiązania, nic nie pomogło.

2. Kodeki po instalacji GameCam i potem jeszcze raz uruchomienia instalacji, kodeki się nie ściągają w ogóle, cały czas "pisze" retry, ale nie działa.

3. Każda wersja tak działa.

4. Windows 7.

5. Mam WMP 11, więc chyba powinna działać.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

To obojętnie jaka wersja Systemowa.

Chodzi po prostu tylko o ten błąd.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

@up

Najpierw trzeba taki ekran mieć... >.<

@top

Może po prostu te kodeki nie działają na Win 7.

Wujek google nie może, my też nie. :>

@down

Kurwa, wiesz co to ekran dotykowy?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

win 7 jest w fazie testów nie oczekujcie od niego zbyt wiele (jak od całego microshitu) większośc programów nie będzie na nim działać tych bardziej pro

Znawca
Opublikowano

Dawid nie spamuj, co to ma do rzeczy, że to ekran dotykowy.

@Topic Ściągnij i zainstaluje k-lite codecs, może pomoże

Opublikowano

Nareszcie udało mi się napisać posta. Mam problemy z internetem, tak mi tnie, że posta nie moge napisać.

Nie działa żaden z sposobów.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...