Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Sm Na Prywatne Serwery Metin2

VNM

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam!

Chyba były już takie tematy chociaż sam nie wiem.Otóż gram na prywatnym serwerze EliteMT2 i szukam sposobu na darmowe Smocze Monety.Czy taki istnieje? nie wiem.Bardzo proszę wszystkich o podzielenie się ze mną jak i z innymi użytkownikami tą wiedzą.Wysyłałbym esy na te SM ale za dużo kosztują.DZIELCIE SIĘ INFORMACJAMI!

Pozdrawiam!

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

Jest jeden sposob ktory dziala na niektorych serverach. Ale trzeba wydac ok. 10zl xD

Ladujesz tel za 10 xD (zeby bylo na sm. objetnie za ile)

Wlaczasz tel. w tybie samolotowym.

I wysylasz ile wlezie sms'ow na SM.

Wlaczasz Tryb normalny (w tel.)

I jednoczesnie dostarcza kilka sms'ow i masz. xD

Najlepiej kupic nowa karte SIM i tak zrobic.

Ps. Nie recze ze sposob dziala na tym s4ervie.

Pasjonat
Opublikowano

karol970

Sprawdzę twój sposób jutro.:D Dałem ci +.Proszę was również o inne osoby. Tymczasem co do SM na DragonMT2 itp.Proszę o rejestrowanie się i pisanie na shoutboxie i tworzenie postów na forum MOJEJ STRONY http://www.dragonball.npx.pl/news.php

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Pasjonat
Opublikowano

Jest jeden sposob ktory dziala na niektorych serverach. Ale trzeba wydac ok. 10zl xD

Ladujesz tel za 10 xD (zeby bylo na sm. objetnie za ile)

Wlaczasz tel. w tybie samolotowym.

I wysylasz ile wlezie sms'ow na SM.

Wlaczasz Tryb normalny (w tel.)

I jednoczesnie dostarcza kilka sms'ow i masz. xD

Najlepiej kupic nowa karte SIM i tak zrobic.

Ps. Nie recze ze sposob dziala na tym s4ervie.

A jeśli się nie powiedzie to kase mi zezre?

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

@Up to polega na tym, ze kase ci zezre ale tylko te 10 zł a kodów dostaniesz kilka/naście... Bo wiecej niz 10 zł ci nie wezmie, bo nie bedziesz mial. Tzn. tak, bedziesz mial na "-", ale dlatego trzeba kupic nową kartę, doładować 10 zł, zrobic to co w instrukcji, wpisac kody, cieszyc sie monetami, połamać karte i do kosza ^^

Pasjonat
Opublikowano

@Up to polega na tym, ze kase ci zezre ale tylko te 10 zł a kodów dostaniesz kilka/naście... Bo wiecej niz 10 zł ci nie wezmie, bo nie bedziesz mial. Tzn. tak, bedziesz mial na "-", ale dlatego trzeba kupic nową kartę, doładować 10 zł, zrobic to co w instrukcji, wpisac kody, cieszyc sie monetami, połamać karte i do kosza ^^

up.Dzięki spox:D.Dobrze ze sie spytalem bo chcialem pisac smsy z fona mojej mamy ktora ma ze 100pln na koncie <lol2>

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Pasjonat
Opublikowano

Ej ile SMS-ów radzilibyście mi wysłać. 100 Smoczych Monet Koszt SMS to 5 zł netto (6,10 zł brutto).Ja tam się nie znam ale mi się wydaje żeby nie przesadzić bo admini serwa to widzą.I to tak jakbym ja im kradł pieniądze.Mogliby znaleźć mnie po IP i zgłosić na Policje.Więc doradźcie mi ile SMS-ów tak wysłać żeby nie zostać złapanym proszę.

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

Tak , może odrazu z całym komisariatem przyjadą? -.-

Skoro się na tym nie znasz , to się na za to nie bierz , dziecko

P.S - nic ci nie zrobia .

Najwyżej konto banned.

EXP1CIELS0N ! :)

Opublikowano

Ej ile SMS-ów radzilibyście mi wysłać. 100 Smoczych Monet Koszt SMS to 5 zł netto (6,10 zł brutto).Ja tam się nie znam ale mi się wydaje żeby nie przesadzić bo admini serwa to widzą.I to tak jakbym ja im kradł pieniądze.Mogliby znaleźć mnie po IP i zgłosić na Policje.Więc doradźcie mi ile SMS-ów tak wysłać żeby nie zostać złapanym proszę.

Item Shop na serwerach jest nielegalny bez licencji więc jak już to oni prędzej zapłacą grzywne a jak znajdziesz sposób na darmowe sm to możesz ich rżnąć ile chcesz i nie ci nie zrobią ;]] tylko wiesz np. bonujesz sobie eq na 1 postaci i dajesz na drugą xddd

Pasjonat
Opublikowano

Tak , może odrazu z całym komisariatem przyjadą? -.-

Skoro się na tym nie znasz , to się na za to nie bierz , dziecko

P.S - nic ci nie zrobia .

Najwyżej konto banned.

No wiesz jeśli czegoś nie wiesz to pytasz więc mi tu nie gadaj.To forum jest między innymi do zadawania pytań.

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Pasjonat
Opublikowano

Item Shop na serwerach jest nielegalny bez licencji więc jak już to oni prędzej zapłacą grzywne a jak znajdziesz sposób na darmowe sm to możesz ich rżnąć ile chcesz i nie ci nie zrobią ;]] tylko wiesz np. bonujesz sobie eq na 1 postaci i dajesz na drugą xddd

Spox.Dzięki ci,teraz ich orżne:D

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Pasjonat
Opublikowano

Zapomniałem dodać,sposób działa zarobiłem pare tysięcy SM.Temat do zamknięcia.

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

• 1 rok później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...