Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hackiem MPH 2.4

loczek16-1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem hacka jak w temacie i wszystko działa OK ale jest jedno ale, otóż po 3-4 minutach gry staje się niewidzialny-niebyłoby w tym nic dziwnego poza tym że ja nie używam tej opcji. Opcje których używam to:

-ESP

-NFD

-Stamina

-Premium CH-2

Z poprzednią wersją tego hacku nie miałem takiego problemu (tj. 2.3 ). Próbowałem zaaktualizowanej wersji hacka czyli 2.4.1 i to samo.

Czy ktoś wie co jest tego przyczyną ?

Kolega mi mówił że moge mieć aż takie lagi, ale troche to by było dziwne bo nigdy przedtem ich nie miałem, a w Warrocka gram już troche czasu.

Za pomoc z góry dziękuje.

2cfwfohmm4.jpg

Kto miał mi nagrać cisze ?

N96 Owner ;) - To jest To.
Opublikowano

Asus-ściany są przezroczyste

loczuś nie używaj opcji esp bo to przez nią wyskakuje błąd(używałem jej co 5min błąd teraz gram na wallhacku i widze tylko cipło ludzzi i jest spoko)Żadnej opcji z esp!@!!

POMOGŁEM?Daj5

Opublikowano

nie bierz box z 1 zakładki bierzesz chams,wallghack(omijasz asus)i bierzesz opcjer pod asus i widać ciepło.Czyb bliżej ludzik tym wiekszy i jak go widzisz na czer stoui tak że możesz go zdjć norm jak na żółto jest za ścianą.

POMOGŁEM?Daj5

Opublikowano

Ja mam taki problem z tym hackiem, że jak daje superjump na 1 i klikam strzał to lece do góry. Nie wiem co kliknąć innego tylko strzał;/. Jak dam 2 lub więce superjump to już nie skacze;/

Opublikowano

no neistety w tym vip publiku jest tak że strzałem super jump.Najlepiej uzywać opcji z:

D3D:Chams

Wallhack

Nofog

Crosshair na 4

Aimbot:to się włącza all opcje ale do dupy jest jak sie granatami rzuca lub jak kolo za ścianą.

ESP:Nie używać żadnych opcji bo wywala.

Player1:NFD

Premium gold

Jak ktoś chce stamine ale rzuca się w oczy i banik łatwo zariobć.

Player2:Anty kick:nie używać w lobby tylko w grze bo w lobby sie za bardzo rzuca w oczy.

premium Crosshairs (najlepiej 2)

STW-na ssnipku i stać blisko brzegu i udawać że to grafika

Headshot:co 2 kill włączać i będzie spoko

Vehicle:Vehicle ammo

-||- jump-niedziała

No vehicle domage-chyba przez to wywala

Vehicle invisibled- -||-

POMOGŁEM?Daj5

POMOGŁEM?Daj10

Opublikowano
Pobrałem hacka jak w temacie i wszystko działa OK ale jest jedno ale, otóż po 3-4 minutach gry staje się niewidzialny-niebyłoby w tym nic dziwnego poza tym że ja nie używam tej opcji. Opcje których używam to:

-ESP

-NFD

-Stamina

-Premium CH-2

Z poprzednią wersją tego hacku nie miałem takiego problemu (tj. 2.3 ). Próbowałem zaaktualizowanej wersji hacka czyli 2.4.1 i to samo.

Czy ktoś wie co jest tego przyczyną ?

Kolega mi mówił że moge mieć aż takie lagi, ale troche to by było dziwne bo nigdy przedtem ich nie miałem, a w Warrocka gram już troche czasu.

Za pomoc z góry dziękuje.

Tez to mam wystarczy ze uciekniesz poza mapke i cie MINE GRUND rozwalą i puźniej ciąglle ok

Pomogłem daj 5!

• Dodaj nową pozycję...