Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doswiadczenie

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec wymienajmy sie doswiadczeniami w trybie zombie

jaka bron lubimy najbardziej co robimy najpierw wlaczamy prad itd.

JA wole najpierw uzbierac 3k ksaski i kupic sobie karabinek szybkostrzelny :) nastepnie kupic shotguna / losowa bron

i moj rekord to 14rund w kino der toten

Opublikowano

ale solo?

ja wole grać multi

piegam z p90

claymore plazma albo kusza

rekord z teamem to 11 rundka

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Kino der Toten

--------------------------------

Wystrzeliwuję cały magazynek Colta po czym kupuje M14 za 500. Zostaje mi około 900, 1000 kasy...

Gram prawie zawsze z teamem więc otwieramy pierwsze drzwi na dole. Zostajemy tam przez 1, 2 rundy, zbieram jeszcze trochę kasy i kupuję MPL'a. Wychodzimy drzwiami na dwór. Jak brakuje mi amunicji to kupuję AK74u albo na koniec rundy cofam się po amunicję do MPL'a... Zostajemy tam 2,3 rundy, przechodzimy psy i wchodzimy na górę. Tam często jest losowanie, więc jak już tam będzie to wydaję prawie całą kasę na losowanie. Potem od razu nie czekając ktoś otwiera drzwi na dół do sceny. Wszyscy schodzimy na dół i na razie nie włączamy prądu. Teraz to już typowa sieczka, 1 pilnuje na końcu a reszta teamu ciacha na drzwiach frontowych. No i takim sposobem dochodzimy do 10, 11 fali i zostawiamy sobie jednego zombiaka, po czym łączymy teleporter i idziemy poulepszać bronie- no bo w końcu troszkę kaski nam się uzbierało. Po ulepszaniu to już typowa masakra. Ciułamy kasę, losujemy bronię, ulepszamy Pack-a-Punchem i tak w kółko. Staramy się trzymać na scenie, czyścimy okno, całą widownię i drzwi od wejścia na scenę z góry... 2 osoby mają najczęściej Blastery, ktoś tam może Thunder Gun'a (który strzela tymi wirami powietrza, tornadami)+ maszynówki no i tak jakoś idzie przebrnąć... Mój rekord to 17 fala- na Kino Der Toten oczywiście :P

Piątka "Five"

--------------------------------

Początek taki sam jak na Kino Der Toten czyli:

Wystrzeliwuję cały magazynek Colta po czym kupuje M14 za 500. Zostaje mi około 900, 1000 kasy... Otwieramy drzwi, potem łapiemy za MPL'e, czekamy ze 2 rundki i otwieramy przejście do windy, potem od razu windą i wchodzimy do głównej sali. Latamy ze 2, 3 rundy w koło, kupujemy MP5K, otwieramy przejście na dół, potem przejście do kolejnej windy. Z windy rozwalamy zombiaki przez 1 rundę a potem na dół. Najpierw włączamy prąd potem trzymamy się blisko teleportera (tego pomarańczowego) w środku pomieszczenia i stamtąd kosimy, zbieramy Death Machine'y, kupujemy bronie i amunicje. Przechodzimy złodzieja od broni (Pentagon Thief'a) i około 10, 11 rundy zostawiamy 1 zombiaka po czym jedziemy windą do góry i ustawiamy Defcon na 5, po czym teleporterem z środka sali teleportujemy się do pokoju z Pack-a-Punch'em (ulepszeniem), ulepszamy bronie i wracamy w miejsce teleportera (pomarańczowego) na dole, tam gdzie się włączało prąd i siedzimy tam do bólu, w razie niebezpieczeństwa wchodzimy w teleport no i potem to różnie się już akcja może potoczyć, najczęściej nie za fajnie :P Mój rekord na "Piątce" to 15 fala...

Pozdrawiam,

Roue

Opublikowano

ja w kino wole chodzić górą z teamem 4 osobowym można wytrzymać na scenie 20 rund xD

siedzimy przy działku osłaniając się na wzajem xp i na początku M14 bo z olimpi trzeba bardzo blisko podejść i długo się przeładowuje co jest nie na rękę przy większej ilości zombiee -.- no a potem tylko mp40 i losowanie każdy ma tylko 2 podejścia bo potem już nie dajemy rady wrócić xD

no i rekord to 25 fala jak @up 24 to apokalipsa odratowanie kogoś jest nie możliwe a samemu trudno się utrzymać xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Kino... coś tam

Ja napierw z kosy gram potem olimpie lub jakiś karabinek. Mój rekord solo to... 50 fal. HE HE GOD...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...