Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kto Się Zna Na Szamanach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc zrobię sobie szamana smoka do pvp i nie wiem jaki bulid dać myśle nad strzelak>pomoc>latajacy>skowyt>blogo dlaczego tak ? ponieważ postać będzie podexpiona moim mentalem 75 . Mam jeszcze pytanie czy brak błogo na M/G będzie bardzo widoczny w pvp z bodymi ? czy ten bulid jaki wymieniłem jest dobry do pvp ? jak nie to zaproponujcie inny.Będą + lub - ;d

Opublikowano

Osobiscie szedl bym bulidem strzelajacy/skowyt/pomoc/blogo/talizman. Dlaczego? 2 skille ofensywne na poczatek zeby zadawac w miare dobry dmg, potem pomoc wiadomo krytyk, i jako 4 blogo daje dosyc duzo w pvp co prawda nie dziala na skile ale zawsze jest to przydatny skill i jeden z lepszych jak dla mnie. Apropo talizmanu jest raczej miernym wiec pozostawil bym go robienia na 5 miejscu.

:)
Opublikowano

Build jest dobry ale 2 ostatnie punkty zmień błogo za skowyt. Skowyt jest przerażająco słabym skillem do pvp u szamana ma duże pole rażenia lecz mały dmg i długo się ładuje. strzelak>pomoc>latajacy>blogo>skowyt

Talizman mierny no to żeś dojebał.

Najszybciej ładujący się skill, zawsze trafia, nie najgorszy dmg napewno lepszy niż skowyt w pvp.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

@Up - dzieki skowytowi można kłaść woi walczac z nimi w zwarciu :)

@2xUP - kompletnie nie zrozumiałeś AUTORA - to co ty napsiałes to szaman do pvp-pvm.

Autor - jesli chcesz maszynkę do zabijania na PVP to musisz na początku rozwijać skile szybkie i skuteczne.

Jeśli szamanka ma byc ciągle expiona to polecam:

- TALIK-STRZELAK-SKOWYT-POMOC-BŁOGO - trochu lipa, że pomoc jest daleko z tyłu ale na pewno skowyt ważniejszy na pvp - kryta mozesz miec w itemach.

PAMIETAJ:

Talik - szybki - zawsze trafia i z odległosci

Stzrelak - szybki - jak popracujesz to tez zawsze trafisz.

Skowyt - nieco wolny i maly zasieg ale badzo szybka reakcja po nacisnieciu klawisza idealny do pvp rozpoczynanych w zwarci co robia czesto wojownicy - jak bedziesz szybki to uzyjesz na wojowniku a on zaraz pada i masz czas odrazu na stzrelaka badz wycofanie sie.

Błogo - to jest sparwa do expa lub na wyzsze lvl.

Pomoc- mozesz dac 1 pkt na poczatku a potem same skile ofensywne.

Ja osobiscie gram obecnie bulidem ofensywnym z mozliwoscia expa samodzielnego.

SZTRELAK-SKOWYT-TALIK-BLOGO.POMOC - trochu brakuje krytyka - ale do pvp jest oki no i juz calkowicie samodzielnie wbilem 75 lvl !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja ci polecam do PvP taki build, ponieważ problemem nie bedzie Ci się wyexpić to bedzie tak.

Strzelający Smok --- > Smoczy Skowyt --- > Latający Talizman --- > Pomoc Smoka

Strzelający Smok - szybkie ładowanie i dobry dmg

Smoczy Skowyt - dobry dmg i zawsze prawie trafia

Latający Talizman - dobry dmg, tanie KU, szybkie ladowanie

Pomoc Smoka - nawet na malym M ma sporo % na krytyka .

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

3:0 int wit << do buffa lub 2:1 do expa

blogo pomoc ... do buffa

lub pomoc błogo .... do buffa

strzelak skowyt do expa

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

to ja zadam wazne pytanie i cos o czym chyba UPy zapomnialy...

Jaki lvl masz zamiar wbic tym szamanem? Bo jak wiadomo pomoc i blogo sa super majac tez 2 skille ofensywne na M, jedna to kolo 70lvla, natomiast blogo i pomoc na 50lvlu sa calkowicie zbedne...

wiec odpowiedz mi, i wtedy pogadamy.

OMG.TECZA!

Opublikowano

Powiem jak jak daje w build :

1. Pomoc

2. Skowyt

3. Strzelając

4. Blogo

5. Ten rzut (nie wiem jak sie nazywa ;) )

Ja daje tylko 5 skili

"ProDomek" po 3latach gry w metin2 postanowiłem z tym skończyć!! :))

Żegnam was!!!

Opublikowano

Powiem jak jak daje w build :

1. Pomoc

2. Skowyt

3. Strzelając

4. Blogo

5. Ten rzut (nie wiem jak sie nazywa ;) )

Ja daje tylko 5 skili

Proszę mi powiedź do czego mu to błogo w PvP? Nie mówcie ze nie da rady wbić sam takiego lvl'a bo napisał że się bedzie expić.

Pvp = full skille off + krytyk - innego buildu nie ma.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

to ja zadam wazne pytanie i cos o czym chyba UPy zapomnialy...

Jaki lvl masz zamiar wbic tym szamanem? Bo jak wiadomo pomoc i blogo sa super majac tez 2 skille ofensywne na M, jedna to kolo 70lvla, natomiast blogo i pomoc na 50lvlu sa calkowicie zbedne...

wiec odpowiedz mi, i wtedy pogadamy.

do 4 mki później się zobaczy

Opublikowano

TAk jak up napisał - a reszta zamiast spamować i chwalić sie to niech czyta pytanie ze zrozumieniem. Tak jak ktos wyzej powiedział ważny jest lvl jaki chcesz wbić ja zakładam ze 99 :PP aczkolwiek zaczynać od skili ofensywnych oraz maksowac int witalosc niekoniecznie bo mozna zastapic itemami...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...