Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od niespełna 2 dni , na CSRO mam ciągle lagi , dc ... Nie wiem co się dzieje , czy to coś zółtkom sie jebie? IPmana nie chce mi dzialac bo jakis zjebany błąd wyskakuje ... Czy wy macie też takie problemy...???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przeinstaluj ipmana bo update byl i teraz zamiast zielonej strzalki jest niebieska kulka

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

u mnie csro działa bez zarzutu , może to przez twojego neta ?? jak masz radiówkę opady śniegu mogą wpłynąć na lagi

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

przeinstalowanie ipmana nie ma nic do rzeczy bo robi sam update. ja nic nie mam z lagami dc to norma ... używam ipmana i mam ZERO lagów nic totalnie nic . proponowałbym zresetować ustawienia w ipmana i reinstall csro . jak odpalasz csro przez loadera to wtedy lagi są prawdopodobne. Odpal przez clienta :)

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

przeinstalowanie ipmana nie ma nic do rzeczy bo robi sam update. ja nic nie mam z lagami dc to norma ... używam ipmana i mam ZERO lagów nic totalnie nic . proponowałbym zresetować ustawienia w ipmana i reinstall csro . jak odpalasz csro przez loadera to wtedy lagi są prawdopodobne. Odpal przez clienta :)

A jak mam to zresetowac te ustawienia IPmany??

A blad ktory wystepuje w IPmanie znaczy cos takiego "link lose,please make sure if it is intercepted by pretect software" - Tlumaczyl mi znajomy Chinczyk :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spokojnie, tez mam laggi - jak zawsze ><

@up

jakis zly link, upewnij sie cos tam przechywcone oprogramowanie ^^ - chodzi o wersje moze ^^.

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

A ja wogóle nie moge odpalić csro, jak wybieram w luncherze obojętnie jaki serwer to wywala error dziwny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Mnie działa również. Autor ma jeszcze jakieś pytania czy zamykamy ? ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...