Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Odpaleniem Obejscia , Km

AkA4FuN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo :) ! Mam bardzo poważny problem . Gdy włączam metka normalnie ( tzn. bez obejść , kamer moda ) zaloguje się normalnie , ale gdy odpalam z obejśćiem lub kamer modem to gdy wpisuje pasy daje ENTER to pisze ze nie poprawne pasy ( chociaż wiem że są napewno dobre ) . Może ktoś też ma taki problem ??? Za każdą sensowną i na temat wypowiedzią daje + :D .

Opublikowano

miałem też taki problem spatchowałem ztorentowałem i zrobiłem własne obejście i pomogło

obejście

http://www.mpcforum.pl/topic/248562-downloadnew-obejscie-do-metin2/

reklama

Opublikowano

uu to nie wiem mi to pomogło szukaj dalej ktoś ci na pewno pomoże

a może masz caps lock włączony sprawdź

reklama

Opublikowano

W modzie przy wpisywaniu loginu i hasła jest możliwość go zapisania.Więc wpisz swoje pasy,zapisz i zakończ grę.Następnie w tym folderze co masz moda powinien znajdować się plik loginsetting.cfg.Otwórz go i zobacz czy są poprawne passy (otwórz jako notatnik).Jeśli pasy są poprawne i nie da się na nich zalogować tylko na modzie to coś innego wykombinujemy :)

pIOuQ29.png

Opublikowano

no i pasy są dobre ,ale i tak nie loguje . A nie moge sie zalogować nie tylko na modzie ale też na wszelakich obejściach ... ;(

Opublikowano

Hmm to jest trochę dziwne ...

Może to wina firewalla,ewentualnie jakiegoś antywirusa.Upewnij się że twoja zapora nie blokuje połączenia z serwerem.

Gdy by na pewno nie ten problem to pisz :)

pIOuQ29.png

Opublikowano

nie , napewno nie ten problem ponieważ jakiś 1 miesiąc temu mogłem normalnie grać na obejsciach i na modach . Mam antywira avasta free edition chyba jak każdy ;)

Opublikowano

avasta nie polecam,jest jednym słowem mówiąc słaby ... Wykryje tylko znane trojany ewentualnie z małą modyfikacją a poza tym można ci się włamać spokonie na komputer ...

Zapora Windows raczej tego nie blokuje.

Spróbuj z tym

Download:

http://www.speedyshare.com/files/25049396/Metin2.rar

Download:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f665555c2abc647996d39c73545abe3f9f61d2da2f3ca7e3bd692e524638acc7-1289052526

Wsadź do tego tylko packa z oryginalnego metin2 i jak chcesz BGM.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Co tu może być nie tak.Wydaje mi się że tu musi coś blokować to połączenie.

Jeśli masz instalke Metin2 2010 usuń wszystkie foldery z grą metin 2.Zainstaluj jeszcze raz,spatchuj i storrentuj.Następnie spróbuj się zalogować jak wejdzie to ściągnij od nowa instalkę metin2mod.pl,zainstaluj w folderze z metkiem.Wsadź tam też hs od kamera.I jeszcze raz spróbuj.

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...