Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loader

Hedek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby nie było, że jestem kolejnym noobkiem, który pisze ten sam, pisany z 10 razy temat - "Loader mi nie działa".

Faktycznie taki mam problem - nie działa mi loader. Chcę się wlogować do gry ale albo dostaje DC albo nic w ogóle nie działa. Gram na serwie Venice.

Oto tematy w jakich m.in. szukałem rozwiązania - nic nie znalazłem.

@barabarabara

Sprostowanie, uruchom *RAZ* silka przez sro client normalnie, spróbuj się raz normalnie wbić. Jasne że nie wejdzie bo to Xian xD I wtedy wbijaj się przez loadera. Na 99% się połączy ^^

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=24786

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=24622

i jeszcze parę innych. A mój problem polega na tym.

Włączam loadera. Nie wiem czy np. swear filter mi działa bo nie mogę się wlogować. Czasem dostaje DC. Jeśli coś źle opiasłem to:

Nie używałem żadnych modów. Używałem Loadera z logiem małpiszona z dopiskiem "PRO" i oczywiście tego "Z pigułką". MPC nie jest jedynym forum jakie przeszukiwałem, ale z pewnością tu jest najwięcej informacji i ludzi. Proszę o wyrozumiałość i pomoc.

Opublikowano

Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi ale z tego co piszesz wywnioskowałem że dostajesz dc podczas próby logowania. Żeby nie dostawać dc przy logowaniu w loaderze zaznacz opcje "Disable disconnect" i nie powinno już być z tym problemu

Sig.png

Opublikowano
Aż tak głupi nie jestem, by nie wstawiać "ptaszka" przy napisie "disable disconnect". Po za tym - to nie tyle DC co po prostu wyrzuca mnie bez ksztyny informacji, bez słowa, na pulpit. Nie wiem. Może powiedz mi jak dziecku po kolei co mam robić z loaderem (to znaczy na kogoś z moim umysłem najlepiej działają screeny ;p) bo na pewno coś źle robię...
Opublikowano

DZiwisz sie że nikt nie udzielił ci odpowiedzi? Napisz temat po polsku!

Jak mamy ci pomóc jak napisałeś to tak, że nie można cie zrozumieć.

@topic

spróbuj zmniejszyć rozdzielczośc i detale na mniejsze.

niewymiarowa sygnatura

• Dodaj nową pozycję...