Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Empcraft

Dowódcy!

Wreszcie nadszedł długo oczekiwany dzień - faza Open Beta darmowej gry Empire Craft wystartowała! Już teraz możecie się zarejestrować i rozpocząć budowę swojego imperium.

Ostrzcie swoje miecze i miejcie się na baczności – walka z demonicznymi hordami wkracza w gorąca fazę. Każdy zainteresowany dowódca ma teraz okazję wziąć udział w walce i toczyć bitwy o utrzymanie imperium.

SS:

s1_qpswra.PNG

s2_qpswrq.PNG

Link: http://www.empcraft.pl/

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Admin Cienia
Opublikowano

Grasz w te grę? Jak się podoba? Czy ją polecasz? Kiedy powstała i ile ludzi w to gra? Ogólnie masz +

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

01.12.2010 - Wyszła Open Beta

Więc tak: Z mojego punktu widzenia nie podoba mi się grafika w tej grze, co mnie niestety odrazu odepchało, po 20 min gry postanowiłem skończyć, w dodatku zauważyłem że gracz który lubi wydawać pieniądze na coś wirtualnego ma ogromną przewagę ze względu iż sklep jest bardzo rozbudowany a gracze którzy nie płacą, można powiedzieć ze są nikim, co daje sporo do myślenia, dodatkowym minusem jest to że gra nie uruchamia się w operze jak dla mnie to także wielki minus bo korzystam tylko z opery (przyzwyczajenie) oczywiście to tylko i wyłącznie moja opinia na ten temat, publikacje zrobiłem ze względu iż komuś gra może przypadnie do gustu.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Gralem w w wersje ang... powiem krotko - ta gra ssie.

WSZYSTKO jest za kase... czego bys nie chcial zrobic mozesz to zrobic szybciej/wiecej/lepiej za odpowiednia kwote. Totalny bezsens... moze komus sie spodoba, mi osobiscie nie przypadla do gustu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...