Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro - Pomoc Techniczna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pare pytan chce kuppic postac na grymuarze no i znalazlem sobie aukcje ale pisze tam astral lub grymuar. Napisalem do typa na gg bo mial podane w aukcji i napisal ze to grymuar.. Moje pytanie brzmi jesli kupie postac a to okarze sie byc nie ten serwer co chcialem moge zglosic do allegro. Bo przeciez mam dowod ze napisal ze to grymuar? Drugie pytanie to czy jak sprzedawca nie napisze w aukcji ze jesli cena go niezadowoli nie przeda to czy jest zmuszony sprzedac po wylicytowanej cenie. Pisze z komorki dlatego niektore wyrazy moga byc poprzekrecane. Czekam na odpowiedzi

Opublikowano

1. Liczy się to jak piszę na aukcji, jeśli jest określone że serwer A, a Ty dostaniesz pod inny serwer to oczywiście, że możesz zgłosić, ponieważ opis aukcji jest niezgodny z towarem.

2. Tak, trzeba sprzedać po wylicytowanej cenie, więc większość osób w razie czego zastrzega sobie prawo do anulowania aukcji przed jej zakończeniem, lub drugim sposobem jest po prostu znajomy, który będzie podbijał cene Twojej aukcji w razue jakby była nie zadowalająca :)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

1. Co do 1 to chyba nie zrozumiales.

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj koles napisal ze to albo grymuar albo astral. Napisalem na gg podane w aukcji i napisal ze grymuar. Gdyby jednak okazal sie to s5 moge zwarac sie do allegro o zwrot pieniedzy?

2. A jezeli nie napisal ze jesli cena go niezadowoli nie sprzeda ? To jest zmuszony sprzedac?

Opublikowano

No chyba logiczne, że jak napisał, że nie sprzeda to nie sprzeda :P

1. nie, nie możesz. Aukcja jest chyba nawet nie zgodna z regulaminem allegro, bo opis towaru jest niejednoznaczny i może Cię wprowadzić w błąd.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ale nie napisal tego na aukcji ze jezeli cena go nie zadowoli to nie sprzeda towaru.

ad1. mam przeciez dowod jak pisal ze jest to grymuar. To chyba wsytarczy?

Opublikowano

jak pisze tak jest, a jeśli cie wyhua zawsze możesz to zgłosić, lecz medalu ani zadnej premi za to nei dostaniesz..

; )