Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Everplaymt2[Pl][No-Hamachi]

damix5123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przewidziałem że na tych plikach może być tyle bugów dlatego serwer zamykam. Sorry. Temat do zamknięcia.

Postanowiłem otworzyć go jako serwer hamachi i usunąć bugi. Wtedy powstanie znów no-hamachi i tak szybko nie padnie :x

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

@UP

Też uważnie czytasz... napisał ten temat dopiero o 22:41 no to jak serw mógł być online dla innych osób do 22.00 ? W ogóle nie był online.

Ekhem.

Opublikowano

Mam 1 pytanie. Wyjasnij mi dlaczego mam wybrac twoj serwer (easy) jak jest duzo dedykow easy? No-hamachi z reguly robi sie 4fun albo pvp. To tylko moja rada zrob jak uwazasz ;]

Opublikowano

jak jest duzo to idz na inny ;]

1 lubi taki serwer, drugi lubi inny,, nikt Cie nie zmusza do gry wlasnie tutaj ;]

a co do serwera jest naprawde spoko

bez ofert handlowych.

Opublikowano

@UP

Wiesz ,co?

Twój post mało wnosi cokolwiek do tego tematu ,po drugie lvl nie jest ważny ,myślę że ludzie będą Ciebie rozpatrywali po Twoim zachowaniu.

@TEMAT

Co do serwera to raczej nic nie wiem ,wiem tylko tyle że czekam ,aż będzie "ON" i sobie pogram;].

Pozdrawiam EsseX!

Pomogłem ? Lajk !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...