Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

robiłem formata i musiałem instalować wszystkie programy na nowo :P

Instalując FireBug'a zauważyłem, że jest jeszcze coś takiego jak FlashFireBug. To chyba nowy dodatek, bo wcześniej go nie widziałem :P

Jak myślicie dałoby się zrobić bibliotekę do Flashów w FF? Wątpię żebym coś takiego sam zrobił, ale może ktoś się skusi i spróbuje napisać jakąś bibliotekę? ^^

Daje linka do strony:

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam, hfaua B)

Opublikowano

Dzięki za podzielenie się linkiem.

FF.au3 opiera się na wtyczce MozRepl, która w locie 'appenduje' javascript do head'u dokumentu (komunikacja przez protokół TCP/IP z localhost'em). Javascript jest odpowiedzialny tylko i wyłącznie za modyfikację zawartości dokumentu HTML; nie posiada żadnych metod umożliwiających manipulowanie flash'ami (.swf).

Gdybyś chciał tworzyć bibliotekę au3 do manipulacji plikami .swf, musiałbyś najpierw znaleźć (albo stworzyć o.O) wtyczkę, która umożliwiałaby komunikację między programem .exe a aplikacją .swf

Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Jestem pewien, że istnieją odpowiednie biblioteki do C++ (na czymś przecież stworzyli Cheat Engine); jednak to poziom zbyt wysoki, żeby komukolwiek chciało się to przerabiać na AutoIt'a.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Dzięki za podzielenie się linkiem.

FF.au3 opiera się na wtyczce MozRepl, która w locie 'appenduje' javascript do head'u dokumentu (komunikacja przez protokół TCP/IP z localhost'em). Javascript jest odpowiedzialny tylko i wyłącznie za modyfikację zawartości dokumentu HTML; nie posiada żadnych metod umożliwiających manipulowanie flash'ami (.swf).

Gdybyś chciał tworzyć bibliotekę au3 do manipulacji plikami .swf, musiałbyś najpierw znaleźć (albo stworzyć o.O) wtyczkę, która umożliwiałaby komunikację między programem .exe a aplikacją .swf

Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Jestem pewien, że istnieją odpowiednie biblioteki do C++ (na czymś przecież stworzyli Cheat Engine); jednak to poziom zbyt wysoki, żeby komukolwiek chciało się to przerabiać na AutoIt'a.

Nomadmemory.au3

• Dodaj nową pozycję...