Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vindictus Eu? Oczywiście !

jujudd1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie mam info o 2 nowych zajebistych gierkach w tym Vindictus , które mają już tuż tuż wyjść

;) . Tytuł jest o Vindictusie , ponieważ on zdobył 1-sze miejsce na targach G-Star 2010 .

Vindictus

Miejmy jednak nadzieję, że „coś” się stanie, bo nieoficjalne mówiło się o dniu 3 grudnia.

Tak naprawdę data startu Vindictus EU Miała mieć początek 2 grudnia (dzisiaj)

Lecz ,ze swoich źródeł dowiedziałem się ,że włączenie strony Vindictusa sprawiło nexonowi problemy .

Jeżeli już jutro ma się zapowiadać na ciepły wieczorek z takim wspaniałym dziełem , pozostaję tylko czekać .

Jak już wiadomo , można podnosić przedmioty , rzucać nimi . Posługiwać się nimi . ( Czasami niezły odstresowywacz )

A tu filmik z ubijaniem bosa na US :

http://www.youtube.com/watch?v=UF7tNMKQ9eQ&feature=related

Divine Souls

Open Beta już 8 grudnia. Na 99,99% o ile zaś coś się nie stanie z serwerami ;)

CBT była podzielona na kilka faz, które trwały – łącznie - ponad 6 miesięcy !!??

Gra coś w stylu jak Vindictus , też system Non-Target . Soczysta grafika i efekty .

Jedna , także z lepszych cech gierki , to swoboda ruchów i łatwe do opanowania mapy .

Filmik " Bijatyki "

http://www.youtube.com/watch?v=te3IeJS6wLE&feature=player_embedded

Osstro polecam obie gry ;)

Oraz , Daj + Za info

Opublikowano

@up

Zgadzam się, zapowiada się świetne MMO ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

I tak najpierw będzie CBT Vindictusa, a kto pokombinował to już grał na wersji US. Miałem tam 29 lvl bodajże lann i 15 lvl evie. Gra bardzo dobra graficznie, fabularnie, acz lekko nudna. Możemy łowić ryby, chodzić do dungneonów (max 25 razy/ dzień, bo za więcej trzeba płacić realną walutą)

Nawet PVP nie ma co jest ogromnym minusem. Dużo lepsze jest C9 też w systemie non-target, który wg mnie się jest przyszłością bo ludziom nudzi się system klikania na moba, następnie operowaniem hotkeyami skilli.

Opublikowano

I tak najpierw będzie CBT Vindictusa, a kto pokombinował to już grał na wersji US. Miałem tam 29 lvl bodajże lann i 15 lvl evie. Gra bardzo dobra graficznie, fabularnie, acz lekko nudna. Możemy łowić ryby, chodzić do dungneonów (max 25 razy/ dzień, bo za więcej trzeba płacić realną walutą)

Nawet PVP nie ma co jest ogromnym minusem. Dużo lepsze jest C9 też w systemie non-target, który wg mnie się jest przyszłością bo ludziom nudzi się system klikania na moba, następnie operowaniem hotkeyami skilli.

Drugi metin z tego się zrobi ;)

Pozdrawiam Czopa Alvaro z imienia Oskra ( UP ^^ )

238626.jpg]
Opublikowano

Grałem w Vindictusa na US, ale po tym jak AOL rozwalił mi kompletnie kompa to sobie darowałem.

Jakoś nie widzę siebie, wbijającego w dungeony, które chyba są jedynym źródłem rozrywki w tej grze.

Podnoszenie przedmiotów - fajna sprawa, ale po co to komu, skoro na high lvlu raczej tackami w bossa rzucać nie będziesz.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Grałem w Vindictusa na US, ale po tym jak AOL rozwalił mi kompletnie kompa to sobie darowałem.

Jakoś nie widzę siebie, wbijającego w dungeony, które chyba są jedynym źródłem rozrywki w tej grze.

Podnoszenie przedmiotów - fajna sprawa, ale po co to komu, skoro na high lvlu raczej tackami w bossa rzucać nie będziesz.

U Mnie AOL nie zmieniał IP. Po 4 dniach dałem się na spokój :<

Co do dungeonów, to co kto lubi. Jeden woli napierdalać pierdyliard potworków jednocześnie, a inny woli sobie zaznaczyć mob i wciskać hotkeye.

Opublikowano

Skoro masz informacje na temat tych gier, to sprawdź w swoich zbiorach informacji, czy nie wiadomo już czegoś na temat C9 Eu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra gra. Opłaca się download. Niby 2gb a cieszy. 100 razy lepszy jak metin2

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

a więc pobrałem gre Divine Souls

ale gdy próbuje kliknąć ENTER żeby wejść do świata gry gra nie reaguje

nie rozumiem o co kaman ;|

chciał bym także dodać

że chce zagrać po raz 1

115949.jpg
Opublikowano

gdzies czytalem chyba ze pod koniec roku bedzie... pozatym i tak jak chcesz byc dobry bedziesz musial wsadzic kupe kasy realnej.

Opublikowano

Wersja EU

Otrzymywaliśmy już wiele pogłosek o premierze europejskiej wersji Vindictusa, ale żadna, absolutnie żadna, nie była potwierdzona przez jakiś „profesjonalny” serwis o grach... do teraz Jeśli wierzyć brytyjskiemu portalowi ElectronicTheatre.co.uk, to dłuuuugo wyczekiwane dzieło Nexona zobaczymy w czwartym kwartale tego roku.Martwi mnie jedynie fakt, że informacje są niczym nie podparte, żadnym oficjalnym źródłem. Chociaż cytowane wypowiedzi – podobno – przedstawicieli Nexon, brzmią bardzo prawdziwie: „Przede wszystkim chcieliśmy przeprosić za opóźnienia wersji EU... jesteśmy na właściwych torach... mam nadzieję, że gracze z Europy będą się cieszyć grą, tak jak amerykańscy koledzy”.Jeśli potwierdzą się te słowa, to oprócz anglojęzycznej wersji, Europa dostanie jeszcze jeden język: „chcemy zlokalizować grę przynajmniej w jednym, obcym języku”. Czyżby niemiecki? A może polski?Podobno, Vindictus EU ma być potwierdzony na przyszłotygodniowych targach E3 2011. A terazłapcie źródło, które zabawiło się w proroka.Update #1: MMORPG.com i inne serwisy także powołały się na powyższą stronę, więc to chyba prawda.

Źródło

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Vindictus-Europejska-wersja-pod-koniec-tego-roku

Trochę się spóźnili z tą premierą, ale i tak pewnie zagram wink.gif.

Opublikowano

VINDICTUS - > Kolejne bezsensowne mangowe postacie z pro elo mastah skillami -.-' .

DivineSouls - > Na tym filmiku koles napierdala jak pewien typ z MOrtal kombat -.-' tez do dupy gierka... Grafika to nie wszystko. Swietny przyklad to MINECRAFT , DIABLO, STARCRAFT.

Wiem , ze te co wymienilem nie sa MMO, ale wymieniajac je mialem na mysli postawienie na GRYWALNOSC, SENSOWNOSC GRY I COS CO WCIAGA ... Bo efekty nawet 3D ! mnie nie wciagaja :/ .

Dla mnie idealna gra MMORPG bylaby wtedy gdy...

Startujemy jako chłop wykonujacy uslugi dla swego pana . W knajpie miejskiej mamy trudniejsze misje , ale oplacalne w ilosci sztuk złota. Wykonujac je zbieramy zloto by odkladac je na uzbrojenie i treningi pod okiem mistrzow rycerstwa.

Uzbierawszy potrzebna ilosc zlota udajemy sie do kowala płatnerza po zbroję . Gdy pytamy o miecz to kieruje nas do brońmistrza. Bronmistrz nie tworzylby jedynie mieczy.. bedzie tworzyc luki , kusze , proce. Kazdy bedzie mial szanse się rozwijac jako wojownik. Gdy juz zdobedziemy ekwipunek to szukamy swego mistrza i oferujemy mu odpowiednia zaplate. Przyjmuje nas jako swego ucznia i pokazuje nam miejsce do spania i do trenowania umiejetnosci. Po ukonczeniu treningu zostajemy mianowani na rycerzy, mistrzow lucznictwa . Zadaniami bedzie szukanie bandytow w lasach czy jaskiniach czy tez ukrytych kopalniach. Oczywiscie bestii tutaj tez nie zabraknie. O zmroku wokol miasta gromadza sie niebezpieczne stwory . Bedziemy mieli zadanie wyszukiwac ich i zabijac. Dodatkowo bedzie mozliwosc wyuczenia sie polowania by wydobywac potrzebne czesci z bestii do wyprodukowania amuletow czy innych cudów . Najpotezniejszymi bossami bylyby : Smok Żelazny , Yeti, Meduza .

Zadania mozna by bylo wykonywac w grupach z lucznikami i kusznikami :).

jqeuR.png

Opublikowano

VINDICTUS - > Kolejne bezsensowne mangowe postacie z pro elo mastah skillami -.-' .

DivineSouls - > Na tym filmiku koles napierdala jak pewien typ z MOrtal kombat -.-' tez do dupy gierka... Grafika to nie wszystko. Swietny przyklad to MINECRAFT , DIABLO, STARCRAFT.

Wiem , ze te co wymienilem nie sa MMO, ale wymieniajac je mialem na mysli postawienie na GRYWALNOSC, SENSOWNOSC GRY I COS CO WCIAGA ... Bo efekty nawet 3D ! mnie nie wciagaja :/ .

Przecież minecraft to jest gówno i syf dla ludzi bez życia. Szczególnie beka z tych co kręcą filmiki na jutuba.

I pokaż mi, która gra mmorpg wciąga na dłuższy okres, skoro to wszystko polega na expieniu i pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...