Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D2Nt - Działający Pod Pod 1.13C - Bez Bana

arabb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest to spowodowane że jakiegoś pliku nie skopiowałem w określone miejsce ?? Proszę o wyjaśnienie z góry dziękuję!

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Być może nikt nie wie jak usunąć powyższy problem :/ Jeśli jednak znajdzie się ktoś kto zetknął się z problemem : UNHANLED EXCEPTION ACCESS_VIOLATION (c0000005) proszę o wyjaśnienie i temat będzie można zamknąć. Pozdrawiam!

Dodam jeszcze że pierwszy raz uruchamiam bota mam win7 i aktualne sterowniki do grafy.

Szukałem w google informacji na temat tego problemu i doszukałem się że to wina sterowników k.graficznej. Tyle że problem występował w innych grach lecz ten problem który jest omawiany.

Opublikowano

Panowie mam pytanie czy jak go uruchamiam w D2NT Manager i pisze cd key mam wpisać swojego cd keya bo posiadam 2 jeden do diablo 2 a drugi do diablo 2 LOD

UNHANLED EXCEPTION ACCESS_VIOLATION (c0000005) również mam ten problem poratuje ktos jakims rozwiazaniem bo niewiem jakie kroki podejmować dalej pomoc postaram sie w jakis sposób wynagrodzić z góry dziękówa

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

refresh.Jest jakiś inny bot ? Bo ten już chyba nie działa.Jak by był prosze o odpowiedź na pw.

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Powinna już być wersja 1.13d. W google znajdziesz bez problemu bo tutaj nie mogę dawać linków na tamte stronki a nie mam możliwości reuploadu:)

Więc ściągnij tą najnowszą i powinno śmigać.

Możesz jeszcze spróbować najnowszego Net Frameworka zainstalować

@ Bot już nie działa więc temat zamykam.

Siema Eniu;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...