Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na początek chciałem powiedzieć, że niezbyt orientuje się w tych tematach i nie wiem czy dobrze umieściłem ten temat. Jeśli uznacie, że powinien być gdzie indziej proszę moderatorów o przeniesienie go na dobre miejsce.

A teraz to co chciałem, a mianowicie :

Mam do zrobienia do szkoły stronę www. W HTML czy jak to się tam mówi;) (jak już mówiłem nie jestem dobry w tym temacie) i czy moglibyście mi pomóc troszkę? Co zrobić aby strona była naprawde ładna i w ogóle zasługiwała na 6 lub chociaż 5. Jakich programów najlepiej użyć( w sensie kreatorów www czy jak to się nazywa)? Jak zrobić fajne buttony i w ogóle? Moglibyście pomóc? Oprócz tego prosiłbym o jakieś ładne szablony stron www z motorami lub pasującymi do klimatu ścigaczy moglibyście podać linki do takich? Bo ja jak szukam to albo badziewne albo zbyt złożone albo trzeba za nie płacić chodzi mi o te darmowe. A więc moglibyście to zrobić? A jeśli ktoś kto zna się na tych sprawach tworzenia stron www miał czas to bardzo proszę aby napisał na pw do mnie i by mi mógł coś pomóc. Bardzo proszę o pomoc.

Serdecznie dziękuje z góry każdemu kto mi pomoże i jak już mówiłem posypią się plusy lub minusy jak kto woli.

klklgv.jpg
Opublikowano

@UP Twoje posty aż emanują zadufaniem i buńczucznością.

Chłopak chce zrobić stronkę do szkoły żeby zarobić ocenkę, a Ty podajesz Photoshop?

Poszukaj na stronach typu strony gratis albo poczytaj trochę o joomla, a napewno coś Ci się uda.

RMCF

• Dodaj nową pozycję...