Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Do Doświadczonych Graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem a mianowicie postać body 65 lvl , mam 0 eq do wydania mam 200kk i chciałbym sie zapytać doświadczonych graczy na co wydać yangi

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

fms+9 sr 15+, boga +7/8 z kd +3 , eq z bonami . troche malo tej kasy dobrego eq niebd miec.... choc zalezy od serwera.

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

tarcza na 61, zelak, ebo +9

bog +7

jakis rib/fms sr 20+

buty, bransa, naszyjnik z hp

Opublikowano

Tarcza na 61+9 zalezy od serwa ale to wydatek około 60kk lecz ona podnosi dużo naszą obronę . następnie zelak+8 to jakies 10kk ebo+8 to jakies 25kk buty branza nasz z bonami 500-1000pz i boga+7-8 z kd +3 no i jakiegos Fmsa sr 15+

:]

Opublikowano

+8 kup sobie narazie... masz prawie 45kk różnicy, a defa nie wiele... a +8 narazie starczy... uzbierasz kase i kupisz lepszą! takie moje zdanie.

Opublikowano

nom kup +9 dokup jeszcze zelka jakis naszyjnik i buty do hp boga tak z +7 ale z kd noi jaks bron np FMS tak ze srednimi na +

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Opublikowano

+8 kup sobie narazie... masz prawie 45kk różnicy, a defa nie wiele... a +8 narazie starczy... uzbierasz kase i kupisz lepszą! takie moje zdanie.

Jezeli uważasz, że między +8 a +9 jest defa niewiele, to znaczy ze temat nie jest dla Ciebie.. bo temat skierowany do doświadczonych graczy.

Przede wszystkim narazie kupuj nimfy , bogi itd +6 i chodź na dt, az nie zarobisz 1kkk.. bo za mniejszą sumę nie kupisz nic sensownego.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

mam problem w właśnie znalazłem lwią +9 za 75kk i nie wiem czy opłaca sie kupywać droga kurde

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

Proponowalbym kupic magneta+6, wydatek jakichs 10kk, na metki jak znalazl, a na metkach wlasnie najpredzej sie dorobisz. fms ze sporymi sr drogi bedzie...

Opublikowano

pamiętajcie, że on nie ma za dużo do wydania, a wy już z niego prO koksa robicie.

kup tą lwią + 8, ribka jakiegoś.

g0Tef.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...