Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda W Najczystszej Formie

pasztetprawdy

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

fajnie jak byscie zapisali te wazniejsze tematy w foramcie html i wrzucili gdzies , kto by chcial to by sciagnal i lepiej by sie czytalo

MUJ BRAT TO GM WIENC UWARZAJ I NIE PODSKAKUJ .

Admin Cienia
Opublikowano

Tworzą strony by przekazać prawdę na swój sposób, ten rzeczywisty jest dla niech nie wygodny. Cmok.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G nie wiem o co Ci chodzi, ale ja tu widzę pełne tematy(chyba, nie mam jak sprawdzić bo AZ jest zablokowane), więc nie wiem dlaczego mówisz, że przekazują na swój sposób.

PS Fajne logo.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Uważam, że podcast był słuszny w pewnym sensie, ale to ? Moim zdanie pokazał tylko swoją głupotę ...

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

@UP

Sorki, ale czytaj pełną wypowiedź! Jestem za podcastem, ale przeciw głupocie jaką jest wbicie na konto YT i wrzucenie filmiku oraz przeciw tej stronie, bo jak dla mnie to czysta głupota!

Ale dlaczego to dla ciebie głupota? Prawda cię przytłacza?

Opublikowano

Moim zdaniem mścisz się na MPC forum i udostępniasz niepotrzebnie pewne fakty. A, że nie ma wolności słowa to wie każdy i takimi zachowaniami nic nie zmienisz! Jak dla mnie twoje zachowanie jest dziecinne.

1325607230-U48159.gif

• Dodaj nową pozycję...