Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electro House Zasypało Polski Rynek Muzyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to całkiem swierzy gatunek muzyczny,ale jak dla mnie całkowicie pusty i bez zadnego sensu.

Ta muzyka zasypuje prawie wszystkie strony muzyczne,telewizje iTP.

Producenci muzyczni gatunku electro house z dnia na dzien wypuszczaja coraz to denniejsze kawałki.

Jak dla mnie jeden wielki szit!!!

Naiszcie co wy o tym sądzicie.....

Opublikowano

jaki Electro-House? tego niema już od 2008, możemy jeszcze usłyszeć jego szczątki tylko, obecnie co jest to electro-dance i electro-rock jeśli chcesz fachowej opinii. Miejmy nadzieję że to nie typowa era która się utrzyma latami tak jak klubbheads, choć w stosunku do KBS to był plus. Na szczęście największe kluby w Polsce takie jak Protector w Ostrowie WLKP. do którego jeżdżę prawie co tydzień trzyma się klimatów Trance ;)

2006-2010

Opublikowano

EH nowość buah ^

Przecież to w Polsce jest parę ładnych lat , a że to zajebisty gatunek to dlatego taka popularność ;)

Z polskich remixer'ów słynie Polish Rumble ;) Zajebiste kawałki wypuszczają ;)

Ze starej piosenki potrafią zrobić prawdziwą kosę :D

Teraz bardziej popyt na fidet/dutch jest ;) Czego nie trawie ;s

Opublikowano

Przeminie kiedy Twoje pokolenie zacznie chodzić na imprezy i okaże się że wolicie cięższe brzmienia.

Moim zdaniem klimaty hardstyle mogą zacząć ostro mieszać na parkietach za jakiś czas. Dawno nie byłem na żadnej imprezie (pół roku?) i szczerze mówiąc nie wiem jak to wygląda teraz w klubach.

f.png

Opublikowano

Hardstyle nigdy nie będzie popularne tak jak house i trance, jako DJ który miał przyjemność grać przed 3tys. ludźmi na zakończenie wakacji mówię Ci, niema takiej opcji.

2006-2010

Opublikowano

Ojjj mój kolega po odpowiednich wspomagaczach jest w stanie tego dokonać :P

Czyli na parkiety muzyczne nie wejdzie już nic innego i bardziej mocniejszego ?

f.png

Opublikowano

EH i wszelkie inne electro jest zajebiste, jak chcesz sluchac cos innego to i tak masz bardzo szeroki wybor.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Akurat moje pokolenie już przestało chodzić po imprezach,a jeżeli chodzi electro house elcectro dance i elec.rock to wkurzają mnie te pierdzące basy robione przez producentów celujących w dyskoteki.

Po samym breakdown-ie często w utworach linia melodyjna się urywa i zostaje jakieś gwirzdzace gówno wraz (co przyznam) z bogato rytmicznie sekcjami perkusyjnymi.

Mam nadzieję że już niedługo zniknie to z polskiego rynku muzycznego jak zniknąl właśnie Klubbheads wraz ze swoim koziołkiem matołkiem.

Moje propozycje jeżeli chodzi o house to:funky house,soulful disco które naprawde sigają czsów Frakyigo Knucelsa itp

Opublikowano

Techno to syf, już wolę popu posłuchać, przynajmniej jakieś słowa słychać

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Techno to syf, już wolę popu posłuchać, przynajmniej jakieś słowa słychać

a co ma techno do house, trance, hardstyle czy electro-house, electro-dance i electro-rocku xD ??, techno już dawno temu umarło w latach 90tych więc z czym ty do ludzi :rolleyes:. I w ogóle to ktoś cie prosił o zdanie..? nikogo nie interesuje co ci się nie podoba, nie twój rewir to się nie wypowiadaj a nie zrzędzisz, bo mi się np. nie podoba twój nick ;) i co to ma do tego..?. EOT.

Akurat moje pokolenie już przestało chodzić po imprezach,a jeżeli chodzi electro house elcectro dance i elec.rock to wkurzają mnie te pierdzące basy robione przez producentów celujących w dyskoteki.

Po samym breakdown-ie często w utworach linia melodyjna się urywa i zostaje jakieś gwirzdzace gówno wraz (co przyznam) z bogato rytmicznie sekcjami perkusyjnymi.

Mam nadzieję że już niedługo zniknie to z polskiego rynku muzycznego jak zniknąl właśnie Klubbheads wraz ze swoim koziołkiem matołkiem.

Moje propozycje jeżeli chodzi o house to:funky house,soulful disco które naprawde sigają czsów Frakyigo Knucelsa itp

Klubbheads jaki wymieniłeś w swoim poście o koziołku to pseudo-klubb.

Prawdziwym klubbheadsem były nuty jak np: DJ Matush - Latino Life, Dj Alien - Driver czy Alex K - Pump It Up. Ofc Alien i Matush i ich nuty są słynne na cały świat, i to był ambitny klubbheads który proponuję zobaczyć na youtube aby odmienić sobie zdanie ;). Dodam ciekawostkę że gdyby nie klubbheads nie odwiedziły by Polski nigdy takie największe sławy klubowej muzyki, z powodzeniem można nazwać ich ojcami muzyki klubowej jak DJ Westbam, 4Strings czy CJ Stone a z niższej półki DJ Tiesto który właśnie w Polsce grając typowe sieczki po trance później wybił się tak wysoko, niestety skomercjalizował się i już robi muzykę pod publikę, ale nuty jakie zrobił np. DJ Tiesto - Traffic wymiatały wtedy w klubach ;)

2006-2010

Opublikowano

Przyznam ze Klubbheads miał duzy wpływ na rozwój w polskiej scenie muzycznej z tym ze dj-e promowali ten gatunek muz. w nieco wiejski sposób używając kamer pogłosowych,gwizdków,białych rękawiczek itp.

Promotorzy którzy zainicjowali to zjawisko czyli np.DJ Kriss w manieczkach sami w 2006 r. na Sunrise zabronili używac tychże gadzetów.

Jezeli chodzi o mnie lubie posłuchac dobrze zmiksowanych technicznie setów,tylko cieżko coś upolowac na necie,bo zieleniaki nawrzucały tego od groma.

Energy pisałeś że grasz na imprezach.Może masz swoje sety do przesłuchania?? lub możesz coś polecic.