Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promo Za Bronze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D

Moje pytanie brzmi, czy jak kupie i aktywuje premium bronze to dostane jakiś pormo code?

I jakie się dostaje w ogóle?

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Opublikowano

niestety ale teraz sie tak wycwanili ze za bronza na 30 dni nie dostaniesz promo coda ... dopiero jak kupisz premium silver albo gold na 30 dni to dostaniesz

za silvera na 30 dni -1 promo cod

gold na 30-2 promo cody

Promocody:

cx4storm(30 dni)

katana(30dni)

10 k (dinarow)

xm8(30 dni)

AW50F (7 Days)

Retail Famas !

Javelin (30 Days)

zbieram + ;)

urt2hg1.gif
Opublikowano

kupilem silvera i nic nie dostalem przez 11 dni , mam do supportu cos napisac?

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

napisalem, ale jest mozliwosc ze dostane retail na famasa?

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Watpie że dostaniesz ja juz mialem tyle goldow i zero retaila i kiedys bylo ze jak wykorzystasz 400 g1 to tez mozna bylo ale tam tesz dupa...

Jak pomogłem daj +, napewno

nie będziesz żałował!!!

xmaniiiix.gif

408e903a112e444dbef42fa73d86e364.0.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...