Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje Filmy Na Mpcforum!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Miło mi zapowiedzieć, że od dzisiaj użytkownicy mogą dodawać publikacje z youtube do zakładki "Filmy". W chwili obecnej zostały utworzone 2 kategorie :

1.  
  2. Trailery i zapowiedzi gier - tutaj zamieszczamy oficjalne trailery i zapowiedzi gier.
  3. Tutoriale, Poradniki - poradniki dotyczące gier, tworzenia cheatów itp.

Każdy film dodany przez Was musi być zatwierdzony poprzez MPC Media Leader. Filmy nie muszą być Waszego autorstwa, forma poddziału ma stanowić zbiór ciekawych filmów dostępnych w sieci z tematyki związanej z forum.

Pozdrawiam,

Za wczasu proszę o nie reklamowanie innych for poprzez filmy :)

PS1. Już nie długo w związku z tym zostanie ogłoszony konkurs ;)

Opublikowano

imo kolejny niepotrzebny dodatek, który upadnie tak szybko jak blogi, poza tym wątpię, żeby ktoś kwapił się do oczekiwania aż ktoś zaakceptuje filmik, kiedy mógłby zrobić temat w pogaduszkach z owym filmikiem, nabijając sobie jeszcze posta.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

imo kolejny niepotrzebny dodatek, który upadnie tak szybko jak blogi, poza tym wątpię, żeby ktoś kwapił się do oczekiwania aż ktoś zaakceptuje filmik, kiedy mógłby zrobić temat w pogaduszkach z owym filmikiem, nabijając sobie jeszcze posta.

Tak, ale w pogaduszkach ciekawy tut szybko zniknie. W zakładce filmy można zrobić jakąś ciągłość. Poza tym takie rzeczy jak trailery dużo przyjemniej się ogląda z tego okna. Mam nadzieję jednak, że się przyjmie.

Opublikowano

Moim zdaniem to dobry " bajer " ;]

Przynajmniej można dodać filmik na dłużej a nie zniknie pod toną spamu ;d

Przy okazji - Kokosz czy zwykli userzy będą mogli dodać bg na profilach? tak jak to mogą członkowie mmt

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Moim zdaniem to dobry " bajer " ;]

Przynajmniej można dodać filmik na dłużej a nie zniknie pod toną spamu ;d

Przy okazji - Kokosz czy zwykli userzy będą mogli dodać bg na profilach? tak jak to mogą członkowie mmt

Nie, zapraszamy do MMT ;)

Opublikowano

A ja uważam, że to dobry pomysł. Chce zrobić pewien wideo-tutorial, a dzięki temu on na pewno szybko nie zginie :)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

mi się podoba, i może mi się w przyszłości przyda ;)

Opublikowano

Ja czekam aż moje 2 filmy zostaną zaakceptowane ; d

Fajny ten pomysł że można od teraz własne filmiki dawać ; ).

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobry pomysł.... Nie zginie pod toną spamu, przydatne :D

Opublikowano

Pomysł może i dobry(chociaż i tak wolę korzystać z YT), ale realizacja będzie o wiele trudniejsza. MMT Leader to Rodimop? On sam? Jak tak, to ciekawe jak szybko będzie dodawał filmy, które na pewno będą wysyłane hurtowo, a jak rozumiem każdy film musi być sprawdzony, czy nie zawiera żadnych reklam, nieodpowiednich rzeczy, czy po prostu jest przydatny. Ciekawe jak sobie z tym poradzi.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@UP

Liderów grupy MMT jest dwóch: Rodimop oraz Dudosnowa.

@Top

Myślę, że na pewno jest to ciekawa rzecz i chciał bym aby ten projekt nie upadł.

PS. No to czekam na ten konkursik :)

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

@Up

* Trailery i zapowiedzi gier - tutaj zamieszczamy oficjalne trailery i zapowiedzi gier.

* Tutoriale, Poradniki - poradniki dotyczące gier, tworzenia cheatów itp.

Nie umiesz czytać?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Można by było włączyć opcję html wyjątkowo na filmiki np by się z youtube kod umieszczało w swoim filmiku czyli:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BtCxFZOrIXk?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BtCxFZOrIXk?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

I by szło filmik poszerzać itd , ale tylko do filmików to włączyć , ponieważ html niesie pewne zagrożenia!

Opublikowano

Można by było włączyć opcję html wyjątkowo na filmiki np by się z youtube kod umieszczało w swoim filmiku czyli:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BtCxFZOrIXk?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BtCxFZOrIXk?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

I by szło filmik poszerzać itd , ale tylko do filmików to włączyć , ponieważ html niesie pewne zagrożenia!

Zastanowimy się nad tym, na razie to wersja beta... W przeciwieństwie do blogów na mpcforum.pl system bardzo mi się podoba :)

Opublikowano

zawsze to jakies urozmaicenie na forum

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Ja dałem wczoraj super film "Zapowiedz gry Vindictus" i nie został jeszcze dodany...

Vindictus EU już wkrótce...

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...