Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy Mistrzami Świata!

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie ma tutaj mistrzów. Wyjazd.

Od razu mówię, że mam w dupie czy to przeczytasz i czy Ci się to spodoba. A więc tak. Ostatnio sporo się działo na mpc. Wiele osób wyleciało, było sporo flejmu. Energy wyleciał ze swoimi mądrościami, więc nie mogłem odpuścić sobie radości z napisania tego tematu. Gdy ja dostałem bana za jedno zdanie w az (Koker chciał zostać znowu GMem, ja napisałem mniej więcej coś takiego : "Energy wraca kiedy mu się podoba, a Koker nie może"). Pan bohater walnął wypracowanie na temat dobrego wychowania i później skończyłem z permem. Gdzie tam słowne ostrzeżenie, ranga, warn czy ban na jakiś czas. Napisałem kilka razy na forum, że wolności słowa nie ma. Energy bardzo się do mnie przyjebał, że płaczę. No dobra, jak uważasz. Co mam teraz kurwa o Tobie powiedzieć jak robisz to samo? Straciłeś tam chyba rangę i nagle wielki krzyk, że nie można wyrażać własnego zdania. No, fajnie z siebie tu debila zrobiłeś ;o.

Druga sprawa, która jest śmieszna to to, że nie lubi lizodupów i z tego co zrozumiałem w podcaście rangi powinny być dawane uczciwie (Nooo, w końcu chcesz być elitą). I teraz sobie myślicie co mam ciekawego do powiedzenia, he? Właściwie to nic, ale mam kilka ciekawych screenów. A więc lecimy.

Według "regulaminu"* (* - obowiązuje on tylko osoby, które nie znają żadnego moda/gm'a/admina.) kidmoderator powinien być nim przez okres 60 dni i potem może uzyskać awans na moda. Ewentualnie wcześniej jeśli dobrze wykonuje swoją pracę.

Pierwszy kolega energy'ego to lucass. Nikt pewnie o nim nie słyszał jak i o całej reszcie, ale nic dziwnego.

lucass1.png

Widzimy, że mod i co ważne - koleżka enerdżjego. O!

Sprawdźmy, czy napisał aplikację na kidmoda

lucass2.png

Jaka szkoda... man-on-man action? 2men1cup? Nie wiadomo, ale bardzo śmierdzi.

Następny do rozstrzelania! Rybenia

rybenia1.png

Sami widzicie jakich ma znajomkuw heu heu.

Pisał aplikację? UWAGA, TU BĘDZIE BOMBA.

rybenia2.png

NIE PISAŁ, CO ZA NIESPODZIANKA!

Kolejny lizodup ujawniony. Nie, to jeszcze nie koniec. Shinset

shinset1.png

Tak samo jak koledzy wyżej.

shinset2.png

Tylko te, w których się udzielał jako moderator. Fajowo.

Jadym dalej. Były moderator, watek91

watek1.png

Fiu Fiu.

watek2.png

Suprajz, suprajz.

Dalej, |3andyta

bandyta1.png

Bla bla bla...

bandyta2.png

Nie ma wyników? Może napisał Bandyta?

bandyta3.png

Ajaj, niestety.

Przypomnijmy, że według energy'ego rangi powinny być przyznawane uczciwie. No i lizodupy są be. Jeszcze raz przypomnę, że mam w dupie hejtowskie komentarze. Jak masz coś ciekawego do powiedzenia to pogadamy. Heu heu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...