Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem . Kiedy urauchamiam zszc wszystko ok czekam i ... Error Patching is not finished. Please try again. [Error Code(2)]. Prosze o pomoc. Zdjecia w zalaczniku. Sciaglem wszystkie patche z tutoriala "Caina".

post-82374-0-70752600-1291233773_thumb.jpg

Opublikowano

Ale z tego co widzę, to nie zainstalowałeś. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Czy moglbys mi podac patche i linki do nich. Bo szczerze mowiac wszystkie 3 patche tak jak w poradniku sciaglem i wsadzilem do folderu z gra.Sciaglem takie patche jak :

ZSZCPatch_1.682

ZSZCfixpatch

ZSZC_1.683(Event)

Opublikowano

No tak. Ale jak je "wsadzisz" do folderu, to jeszcze trzeba je włączyć i zainstalować. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Miałem podobny problem , jedynym lekarstwem an to jest ponowne wypakowanie silka do nowego folaeru i kolejne patchowanie clienta . Wszystko bedzie działac jesli zrobisz to poprawnie

Opublikowano

Sprawdź czy przypadkiem twój antywirus nie kasuje plików. Radzę wył antywirusa lub zrobić sekcję że nie może skanować tego folderu. Najlepiej wył antywirusa, ponownie wszystko ściągnąć, ponownie wszystko rozpakować oraz zainstalować i wtedy dopiero włączyć antywirusa.

Opublikowano

Ja tez bym ci radził usunąć wszystko, wyłączyć antywirusa, wypakować to jeszcze raz i patcha wystarczy tylko tego ostatniego ZSZC_1.683(Event), ja tak robiłem i dział bez zarzutu.