Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Prywatny Server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nadzieje, że wy mnie uratujecie jakimś dobrym serwerem. Musi być to exp max. 10 najlepiej low, wersja albo podstawowa albo tbc, nie chce wotlka. Jak najmniej laggow, jak najwięcej ludzi. To chyba na tyle, liczę na waszą pomoc :D.

Opublikowano
Jak najmniej laggow, jak najwięcej ludzi
podstawowa albo tbc

Powodzenia w szukaniu takiego serwera. 99% serwerów prywatnych jest na wotlk. Szukałeś na top listach?

Opublikowano

Szukałem teraz na toplistach i po prostu mało jest na TBC, a jak są to instant 70lvl itp. Tak jak up, przeważająca większość serwów to WOTLK...

Opublikowano

Szukałem teraz na toplistach i po prostu mało jest na TBC, a jak są to instant 70lvl itp. Tak jak up, przeważająca większość serwów to WOTLK...

Bo praktycznie już nikt nie gra na TBC wszyscy na WOTLK więc się nie dziw czemu chcą przyciągnąć ludzi dają na server instant 70 xD

A jeśli już szukasz servera to wejdź na Globala :rolleyes: ja sam gram na globalu dopiero od poniedziałku i gra jest po prostu Boska ;) nie tak jak na Priv jakieś DC cofka coś bugged... lepiej zapłacić te 70 zł za gre ale mieć całodobowy suport i stabilność gry, bo co to jest 1 zł dziennie?

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

@Sebuthc - Trochę jednak to jest :P

Ale to prawda, stabilne serwery, prawie że całodobowa obsługa raportów, problemów. Jak pisałem ticketów to w 80% przypadków moja prośba została spełniona, w pozostałych 20% wytłumaczono mi dlaczego nie i opisali mi jak mogę to rozwiązać, wytłumaczyli mi wszystko ;).

Pograj na globie, warto, jeżeli nie chcesz mimo wszystko zostać no lifem, to nie znajduj sobie gildii która 'ostro zapierdala' jeżeli szkoda Ci kasy, no to cóż, 3.3.5a

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za rady. Znalazłem już dosyć fajny server pre-tbc. Wotlka nie chce, odpycha mnie od tego strasznie, nie wiem czemu, ale nie mogę na tym grać :D.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki wszystkim za rady. Znalazłem już dosyć fajny server pre-tbc. Wotlka nie chce, odpycha mnie od tego strasznie, nie wiem czemu, ale nie mogę na tym grać :D.

Jeśli chodzi o TBC znam tylko jeden dobry, polski serwer.

http://wow.gamefreedom.pl/

Grałem tu coś koło 1,5 roku. I tak polecam Ci wotlka, kiedyś też nie chciałem na nim grać, ale jak spróbowałem to mi się z czasem spodobał :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...