Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Komputerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od razu mowie ze nie wiem czy w dobrym temacie to napisalem. Moj problem polega na tym, ze gdy gram w gry "wysokiej" jakosci np.GTA SA to komputer resetuje sie bez zadnego komunikatu.Gdy juz sie uruchomi wyskakuje mi okienko: " System Windows odzyskał sprawność po poważnym błędzie".

Jezeli ktos wie od czego tak sie dzieje lub wie jak to naprawic prosze o pomoc. Pisac nawet na gg 11496130 pisac nawet jak jestem niedostepny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poszperalem troszke w necie i teraz mam tak ze mam blue screen i jak komputer sie uruchomi nie ma zadnego komunikatu.

BARDZO PROSZE O POMOC

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

BlueScreen pojawia się najczęściej kiedy masz za mało RAMu, spróbuj obniżyć poziom grafiki w tych grach..

Jeśli chcesz to mogę napisać sposób jak zatrzymać bluescreena, ale nie go usunąć, jedynie możesz ustawić, że zamiast pokazywania komunikatu, system sam się uruchomi ponownie.

Jak chcesz, żebym takie coś napisał to podaj swoj system.

Opublikowano

ustawilem najmniejsza grafike i dalej to samo ... wylaczylem tez funkcje automatycznie uruchom ponownie i nie pomoglo to wlasnie wtedy pojawia sie blue screen dodam ze mam tez temp procka 77* dochodzi nawet do 83.Mam windows XP. A co do pamieci ram mam 1GB

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...