Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ca Na Komórke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiego czegoś raczej nie bedzie nexon raczej takiego czegos nie zrobi ale fajnie jak by bylo bym w szkole zasówal w ca ;))

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

To jest niemożliwe. Tibia i metin może i wyjdą (lub wyszły jak habbababba powiedział), ale CA nie, gra jest szybka i dynamiczna. Jak byś niby tam strzelał, biegał, zmieniał broń?

Opublikowano

Haha dobry żart!

Ten twój telefon ma gdzieś 1 giga Hz i tylko tyle, nic więcej żeby uciągneło tą gre.

Możesz sobie pomarzyć że twoje pra wnuki tak sobie pograją

Opublikowano

Może mogło by powstać ca na komórke ale na ten twój napewno nie. Może na OMNIE 1 I 2 by zrobili.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

ze strzelanek przeniesionych na komórkę widziałem tylko CS'a który wygląda podobnie jak DOOM 3D czyli jeszcze bardziej ohydnie niż teraz ...

to za nic w świecie nie wyobrażę sobie Lithtech engine na fonie ... a jak już to jakaś marna podróba "CA" za którą autor może iść do paki (prawa autorskie)

Nexon nie miał i nie będzie miał gier na fona. jedyne co widziałem z ich wersji alternatywnych gier to Maple Story we Flashu (które jest nie wypałem... )

EOT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...