Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Mam sprawę do was, a wiec:

Włączam WR daje tam ok potem game start

Piękinie ładnie się wszystko włancza ,przeleci ten pasek loading wyskakuje ta reklama ,

nie mam krzyżyka zęby ja zamknąć, ale słyszę w głośnikach jak najeżdżam tam to pika tak jak by był , jak zamknę ta reklamę to mam czarny obraz i jak jeżdżę myszka ty tez pika tak jak by coś z grafika...

Zainstalowałem na 100% dobre sterowniki do karty graficznej,

Jeśli wiecie jak to rozwiązać proszę o pomoc, oczywiście będą +y

To jest ukryta treść, proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Reklamę tą można zamknąć poprzez uruchomienie Menedżera zadań (CTRL+ALT+DEL) i ubicie procesu IEXPLORE.exe

A co do błędu musisz w ciemno nacelować na Game Start i kliknąć. Przy oknie logowania nie powinno już być takich problemów.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

o to chodzi ze ja tez tak mam...i to nie jest reklama w update tylko juz w grze...zanim sie zalogujemy wyskakuje okienko z premium cos tam cos tam..i nie ma krzyzyka zeby wylaczyc...a jak najade myszka i wylacze to czarny ekran zostaje...pomoze ktos?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wszystko jest ok z komputerem 2mega net ram 2 giga grafika 512...wszystko działalo do momentu jak przeisntalowalem windowsa.....reinstal z 15razy robilem i ciagle to samo...pomoze ktos??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam porpostu na dobre pozbyc sie IE, usunie to jakiekolwiek powiklania z okienkiem reklamy :) bedziemy mieli tylko czarne okienko normalnie   

Poszukaj w Google "Jak usunąć Internet Explorer"

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...