Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Proonly-Project

Baronek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napewno na tym forum znajda sie ludzie z wysokimi lvlami gracymi od kilku lat... . Wyszedlbym z propozycja stworzenia czegos takiego jak elitearna grupa graczy warrocka

tzn do tekiej rupy nalezaly by osoby nie grajace na hackach z lvlem 31+ na warrocku na servie europe bylyby tworzone romy o nazwie 4proonly haslo byloby podawane na specjalnym forum na ktorym stworzenie konta byloby tylko za potwierdzeniem w grze ^^ gra bez hackow na wysokich lvlach ktos bylby zainteresowany?

zawsze mozna by zrobiorki graczy prowadzic na ts2 pod jakims tam ip kazdy klan czy gracze mieliby osobny kanal mysle tez ze ten projekt wnioslby cos nowego ile to razy bylo ze na romie bylo od 2-5 cheaterow czasem troche mam tego dosc..

Edit

nie piszcie tu prosb o klan

Opublikowano

Wlasnie szukam doswiadczonego klanu, a nie same +10 lvl ;(

jak cos, to z checia sie pisze:

lv 41 kd 1,76

w razie potrzeby podam gg na pm.

edit: tylko kare mam do 5 grudnia :P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ja bym również mógł pograć, jak by co to pisz pw.

Lioo, nie grasz na hackach, ciekawe że w 4 dni wbiłeś z 38 do 41 lv ale to nie moja sprawa w sumie. :D

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Ja bym również mógł pograć, jak by co to pisz pw.

Lioo, nie grasz na hackach, ciekawe że w 4 dni wbiłeś z 38 do 41 lv ale to nie moja sprawa w sumie. :D

nie musial wcale grac na hakach ja w 8 godzin na goldzie i full PX na expa za przejscia z kumplami do 20 wave dostawalem po 10% na 35 lvl

lvl wbilem w 13 godzin

Opublikowano (edytowane)

Polecam stronkę www.yourstats.org , ja tu nie chcę teraz oskarżać kazdego ze gra na hackach, bo w końcu takie forum, ale chcę pokazać jak łatwo wytropić takich typów. ; )

http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=en/ai_rankings - wpisz jego nick i po zobaczeniu tego że sam 2 razy przeszedł zombie gadaj dalej że gra czysto.

Edytowane przez Śledziu

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

PO 1 PRIMO jest cos takiego jak nabijanie lvla niestety za to sa bany lub delvle... goscie co w tydzien wbija 40 lvl nie oznacza ze to gra na hackach!!1

Opublikowano

Expilem sobie na zombiakach a jak szedlem do spania lub do szkoly zostawialem /ar na roomie z opk :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...