Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Patchowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj sciaglem sobie Dodatek WoTLK (sam) bez podstawy,zainstalowałem go i włączył mi sie downloader ktory prówował mi zpatchować wersje 3.3.x do wersji 4.0.i chciałbym sobie pograc na prywatnym serwerze ktory posiada wersje 3.3.5.a ktory zajmuje 5,6 gb. Co zrobic dalej i jak to sciagnac? http://www.mpcforum.pl/topic/385-wow-tbc-wotlk-download/ z tej stronki trzeba pokolei sciagac poszczególne patche czy jak?z góry wielkie dzieki i sory za newbie pytanie ;)

Opublikowano

To spróbuj spatchować do 3.3.5a, zmień realmlist jak ci wejdzie to git, jak nie to odinstaluj WoWa i zainstaluj tak jak masz w tamtym temacie.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

sciągnołem z 2 innych źródeł patch'a 3.2.0-en i pojawia mi sie komunikat "the update could bot be applied,...appears to be corupt" czytałem na google ze ten patch jest uszkodzony i duzo ludzi mialo z nim problem lecz rozwiazania nie podali " reinstalowalem sciagalem ponownie i dalej nic ;/ mieliscie podobny problem z tym patchem?

@edit:

jeżeli ktos ma troche czasu wolnego i zna sie na wow-ie to bym prosil o pm,bo caly dzien probuje go zrobic i dalej nic ;/