Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Ops I Mój Sprzęt

Astvill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakich ustawieniach graficznych będę mógł grać, mając kartę graficzną NVidia GeForce 9800GT oraz procesor AMD Athlon 64 x2 6000+ (taktowanie 3Ghz)? RAM 2GB i Win7? Gry jeszcze nie mam, ale pytam z ciekawości.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Z 7 za bardzo jej nie pociągniesz... polecam XP przy tych parametrach...

Zbyt duża sygnatura, proponuję używać funkcji

[spoiler] ... [/spoiler]

bądź skrótu w postaci linku. energy

snap20100225122706001.png

Opublikowano

Tak jak UP, do takich parametrów pc lepiej mieć XP, jeśli będziesz chciał mieć np. 8GB RAM'u to wtedy się Vista albo 7 przydaje, ale jeśli masz tylko 2GB to XP o wiele lepszy.

7m9a.png

Opublikowano

Nie mam za bardzo ochoty XP ściągać (nie mam finansów na oryginał ;>), ale jeśli na Win7 będzie się wolno chodziło, to jednak to zrobię, Dziękuję za odpowiedzi.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Grę testowano na 23 kartach graficznych, zapodam cytacik:

"GeForce 9800 GT, średnio miał co najmniej 52 fps na rozdzielczości 1280×1024 (najmniejszej w testach)"

Na luzie gierka będzie chodzić na max detalach przy tej grafce i procku, ale możesz mieć lagi, które nie będą winą kompa, lecz gry.

Wersja PCtowa dostała linijki multireading z PS3, przez co sporo graczy na PC ma problemy z singlem tak jak i multi- jednym słowem są spadki do 20 fps...- nie da się grać...

Społeczność PC czeka na patche (łatki), kumple mają takie same problemy...

Jeżeli chodzi o system lepiej byłoby przy takich parametrach stare dobre XP, ale 7 też pociągnie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...