Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mój Dagger Vs V2 - Dam Radę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) gram ninja dagger to moja 1 postać tego typu (wcześniej był WP i mental :) więc pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Obecnie mam 59lv, w v1 expić się już w miarę dobrze nie da ;] więc czas ruszyć na podbój V2 ;P i teraz rodzi się pytanie czy jest sens się tam w ogóle wybierać? opisze krótko postać z całym eq by ułatwić wam odpowiedź: hp 12,5k, defa 426, DEX na max czyli 30 uniku ;], jeśli chodzi o biologa to dopiero oddaje zęby ;P, konik zwykły bo expiłem i mam zamiar dalej expić z buta :) a jeśli chodzi o broń to mam do dyspozycji kozy +9 śr +25 z kd +3 lub drugie kozy +9 z um +11 i kd +3/4 (pvp). Dodatkowe info:brak poli na P (nie mam zamiaru expić na poli - brak kasy itp...), buff 30lv, jakieś 45kk do wydania i 26 przepustek ( jak sadzicie ile uda mi się na nich wbić lv?). Teraz pozostaje mi czekać na wasze wypowiedzi :) które oczywiście nagrodzę +++

yyakuza.jpg

Opublikowano

dasz rade ja serwandesie wojem 60lev mentalem skillem m5 m6 m7 biore na witehacku praiwe caly spot na szponach mmam ok 12k hp

EDIT: MAM MILITARA

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP

mentalem jest to możliwe ale pytam o daggera ;P dagger nie posiada tyle defa co mental niestety ;]

Może i nie posiada, ale też jest dobry. Ja Ci radzę na początek wbić militara a później się do v2 wybrać.

Opublikowano

Moim zdaniem warto znaleść expiciela aby nas podexpil do 61lv poniewaz wtedy mozna zainwestowac w funkcje i tarcze od 61lv czyli masz ok. 110 defa wiecej :) ale jak masz tyle przepustek to mozesz sie pomczeyc po 2 grupki :P mam teraz woja 55 i siedze w m1 mam tez sytuacje ze niemam boja i mi to zajmie 5 dni a w tym czasie jeszcze oddam zabki i bede cisnol do 61 :) (radze na buffa czytac KU blogoslawienstwo :))

Pozdro

Pomocnik
Opublikowano

Ja daggerem z podobnym eq tez bez boja ^^ expilem bez wiekszych problemow tylko ze mialem swojego buffka 35 lvl. Dasz rade expic w v2 tylko podexp bufa do 35 w v1 i lec do v2 :D

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...