Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mapy z Lomaxmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich...

Mam pytanko do wszystkich userów MPC.

A mianowicie chodzi mi o serwer LomaxMT2.

Mam 80 lvl i chciał bym teleportować się na (chodzi mi o mape . mam czarny obraz) wyspe smoków która działa tylko na cliencie .. a chce pograć na modzie..

Jest możliwość a bym skopiował jakis pliczek z folderu PACK (na cliencie) i wkleił do moda ?

Z góry dzięX ;p

Pozdro :>

metin2sygnatura.jpg

House is the best music in the WORLD!

90% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce :) Już nie ściągaj ! I tak jest za późno xD

Opublikowano

Daj mi root z tego servera to coś wymyślę ;)

Spróbuj też season (wszystkie ) z clienta wrzucić do clienta z modem może to wystarczy :)

Opublikowano

Kojak !!

Jesteś mistrzem xD

5* leci ;d

metin2sygnatura.jpg

90% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce :) Już nie ściągaj ! I tak jest za późno xD

Opublikowano

a jest co innego oprucz tych sposobow? bo nie wiem jak zrobic zeby wlasnie widziec co kolwiek na modzie na tej mapie smoków a nie ma plikow na cliencie lomaxa ktore wsadze do pack i bedzie widac? bo root tylko spier... mi moda wiec to odpada a season tez

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@UP

Daj mi root z tego clienta to zrobię ;)

Trzeba podmienić atlasinfo.txt z clienta servera do root z moda ;)

+ season z tego servera

Sorrry nie doczytałem że nie masz

Opublikowano

spróbuj tylko season bo probowałem dodać w atlasinfo.txt tylko nie mogę wejsc na te mape mam 80lvl, tylko wyskakuje komunikat ze nie mam 80lvl i jakiegoś materiału ...

Opublikowano

spróbuj tylko season bo probowałem dodać w atlasinfo.txt tylko nie mogę wejsc na te mape mam 80lvl, tylko wyskakuje komunikat ze nie mam 80lvl i jakiegoś materiału ...

Nie chodzi mi tutaj o wyspe zombie...

Jeśli masz 80 idź do tej babki co się kupuje ulepszacze i powiniec być komunikat "Wyspa Smoków"

Bo jak mówiłeś że nie masz materiału to chodzi o wyspe zombie, o ile wiem jest ona od 99 lvl

Pozdro :)

metin2sygnatura.jpg

Opublikowano

przydało by sie widziec albo mape smokow albo zeby byl taki hack ze my widzimy strzalke nad postacia ktora pokazuje gdzie jest smok

albo

dajcie linka do metin2 2010 (z megaupload bym prosił)

lprosze o linka na YT z poradnikiem instalacji lomaxa

i jak znajde smoka ide na moda zabijam go na czarnym obrazie jakos i juz

@EDIT

a dacie season lomaxmt2 oczywiscie ze skanem jesli wam sie chce

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...