Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Steam

vinerix2444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy steam sie uruchamia i włączam CoD Bo to wyskakuje mi komunikat że niby nie jestem połączony z internetem a jestem ponieważ teraz pisze ten temat xD.

Rano grałem wszystko było dobrze a teraz nic i nie wiem dlaczego przeinstalowałem steam i nadal nic proszę o pomoc.

Opublikowano

Mają tak wszyscy, najprawdopodobniej jakiś update steama i wleką się z tym, osoby które wcześniej weszły do gry i z niej nie wychodziły mogą jeszcze grać, ale ci co wyszli to mają BRAK POŁĄCZENIA.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Cytat z forum steam:

We're tracking an issue with our POP provider that's causing connectivity issues for Steam users since about 0415 PST today. Some users will be able to connect, and some won't, based on geographic location mostly.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie steam mulil przy MW2 ciagle problemy z graniem z kumplami brak polaczenia z hostem itp az wkoncu mnie to wkurzylo i przenioslem sie na ps3 wszystko smiga 0 problemow 0 sciec 0 bledow

Opublikowano

Mnie steam mulil przy MW2 ciagle problemy z graniem z kumplami brak polaczenia z hostem itp az wkoncu mnie to wkurzylo i przenioslem sie na ps3 wszystko smiga 0 problemow 0 sciec 0 bledow

Archeolog dokopał się do tematu z problemami ze STEAM z 30 listopada... <_<

To jest dział Black Ops, MW2 nie ma tu nic do rzeczy...

No i... "wszystko smiga 0 problemow, 0 sciec, 0 bledow" to się tyczyło Black Ops na PS3? To jest pytanie retoryczne, nie odpowiadaj...

Notka: 0 problemów, 0 ścięć, 0 błędów to może na X360 mają, a na PS3 policz jeszcze freezy, bugi, kicki, migracje hosta, wywalanie "Disconnected due to host transmission error" i skopany matchmaking...

Do kosza proszę.

@Topic

Skoro ktoś już to odkopał to napiszę- STEAM ma dosyć często problemy, więc jeśli nie pomoże restart Steam, restart gry, oraz sprawdzenie połączenia internetowego to znaczy, że błąd tkwi u nich (mają przerwę)...

@Down

NIE SPAMUJ

Opublikowano

Archeolog dokopał się do tematu z problemami ze STEAM z 30 listopada... <_<

To jest dział Black Ops, MW2 nie ma tu nic do rzeczy...

No i... "wszystko smiga 0 problemow, 0 sciec, 0 bledow" to się tyczyło Black Ops na PS3? To jest pytanie retoryczne, nie odpowiadaj...

Notka: 0 problemów, 0 ścięć, 0 błędów to może na X360 mają, a na PS3 policz jeszcze freezy, bugi, kicki, migracje hosta, wywalanie "Disconnected due to host transmission error" i skopany matchmaking...

Do kosza proszę.

@Topic

Skoro ktoś już to odkopał to napiszę- STEAM ma dosyć często problemy, więc jeśli nie pomoże restart Steam, restart gry, oraz sprawdzenie połączenia internetowego to znaczy, że błąd tkwi u nich (mają przerwę)...

Masz z tym jakis problem?

Opublikowano

Zamykam , up ładnie warny ci lecą :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...