Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imię Konrad. Mieszkam w Ostrołęce województwo Mazowieckie. Lat 17 w grudniu 18 )).

Nie lubię pisać za bardzo o sobie wiec koniec.

Bliski dla bliskich z dystansem do wszystkich

inny bo inny od innych !

Jaki jestem ...

wiedzą Ci, co powinni !

Ilosć postów na forum. Przepraszam za ilość postów na forum lecz nie ma zbyt wielu konkretnych tematów Przydało by się kilka nowych działów.

Doświadczenie ?: Jestem dosyć doświadczonym jak i z pokoro się przyznam nałogowym graczem Metin2. Posiadam spore doświadczenie do Metin2 ponieważ posiadam kilkanaście sporych kont na PL przykładowo kilka moich kont.

Wojownik Mental: 92 lvl All skile P oprócz Silnego Ciała.

Ninja Danger. 75 lvl posiada 3 skile G.

Szaman Pomoc Smoka. All Skile P

Są to 3 moje dobre konta posiadam jeszcze sporo kont 60-70 lvl. Dla niedowiarków. Mogę im to all udowodnić w jaki kolwiek chcą sposób.

Po za grą Metin2 interesuję mnie Grafika jest to moje zainteresowanie jak i mam nadzieję praca na przyszłość.

Po dojściu do Ekipy PandoraMt2 jeśli się zgodzicie mogę zrobić ładny lay Forum jak i Strony głównej.

Dlaczego to ja mam być GM ?: Myślę że przedewszystkim mam dobre doświadczenie co do gry Metin2 jak i dobry kontakt z graczami. Potrafię sie dogadać. Co ułatwia grę mi jak i graczom. Spędzam sporo czasu na PandoraMt2 dlatego myślę że trochę by się zmieniło. Przedewszystkim serwer stracił by trochę hackerów. Chodzi mi o graczy którzy używają niedozwolonych oprogramowań. Wydaję mi się że zmienił by się stosunek graczy do Administracji serwera. Dlaczego ? To proste sporo pomagam graczom na sayu. Gdybym pisał na sayu GM gracze by widzieli że coś się dzieje. GM'owie się nie obijają. Również teraz uważam że się nie obijają bo trochę wiem jak to jest być GM i miec obowiązek.

Posiadam własną sieć serwerów Counter Strike 1.6 Dlatego posiadam również doświadczenie w zarządzaniu. Sieć jest lubiana dzięki czemu gracze ja odwiedzają.

Posiadałem własnego Priva MT2 na Hamachi. Nie był to szok lecz grało 200 osób. Potrafiłem się nim zająć all było ładnie. serwer upad z powodu Braku internetu. Po prostu umowy nie przedłożyłem :P

No dobra tak jak pisałem wyżej nie lubię sporo o sobie pisać. Dlatego czekam na wasze pytania. I udzielę odpowiedzi na każde pytanie.

Pozdrawiam. Kodi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png