Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacje Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zostały przeprowadzone aktualizacje na serwerach uk jakie zmiany zaobserwowałem ( Takie same zostaną wprowadzone w czwartek na pl) :

zmiana adresów ip

całkowite zablokowanie dmg komunikat jaki się wyświetla po nadpisaniu plików odpowiedzialnych za skile :( Wrong version of the file pack/pc.epk please ubdate the client via the pather

ta rodzina haków dziala [uG] Injector

na razie testuje co jeszcze chodzi a co nie

W kliencie została dodana 1 dodatkowa grupa o nazwie Dialog

grupa string table została zmniejszona o 4 pozycje

Opublikowano

Ponieważ musisz wgrać obejście, bez niego będą wyświetlały CI się różne rzeczy tego typu.

@Lubie sprawdziłeś bo ja to sprawdziłem przed napisaniem postu i obejście nie działa na dmg zasada prosta zmiany w kliencie inne rozłożenie procedur odpowiedzialnych za start gry jeśli jest dmg za hu na obejściu nie wystartuje nie mysl ze tu są sami nowicjusze np ja wiem co to obejście ;)

nie mam zamiaru nikogo obrażać ale jedno wiem z obejściem czy bez dmg nie działa

Opublikowano

Ty do mnie nie startuj, ja ci tylko odpowiadam na pytanie. Skoro w komunikacie jest napisane, że pliki są nieprawidłowe, obejście powinno rozwiązać sprawę, ponieważ jak sama nazwa wskazuje ono obchodzi sprawdzanie plików gry. Oczywiście mogę się mylić, ale to nie mój problem.

Btw. MPC Elite to tytuł użytkownika nie nazwa, więc nie wyzywaj mnie od nowicjuszy ty nowicjuszu ^^

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith