Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki, Boty, Cheaty I Gmo

/home

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Długo tutaj nie bywałem - obowiązki:). W każdym razie chciałem zapytać, czy istnieją jeszcze jakiekolwiek działające na gmo cheaty, hacki czy boty? Trochę mineło i nie wiem czy jest sens czegoś szukać i testować, skoro okaże się finalnie, że i tak nic nie działa.

Jakakolwiek odpowiedź byłaby mile widziana:).

pozdrawiam

que?

Opublikowano

Hmm. Dziekuje za odpowiedź. Ale sndbot daje mi error przy rozpakowywaniu. MuAutoclikcer działa tylko, nie podnosi nic. A w ogóle jak wywołać ten interface od configu, który jest opisany w helpie:>?

que?

Opublikowano

Jeśli grasz na GMO:

• PPM na ikonkę w trayu > Protocol Type > Philipines
  • Uruchamiasz bota, potem grę
  • W grze klikasz F9, masz opcje
  • SHIFT + F9 - zaawansowany pickup
  • F6 - start bota
  • F8 - stop bota
  • F12 - minimalizuje grę do traya

Teraz po kliknięciu F6 powinien blokować mysz tylko w grze, podnosić wszystko co zaznaczyłeś w Shift+F9, teleportować się po itemy itd. F12 minimalizuje grę i bot działa w tle.

aaa

Opublikowano

Jeśli grasz na GMO:

• PPM na ikonkę w trayu > Protocol Type > Philipines
  • Uruchamiasz bota, potem grę
  • W grze klikasz F9, masz opcje
  • SHIFT + F9 - zaawansowany pickup
  • F6 - start bota
  • F8 - stop bota
  • F12 - minimalizuje grę do traya

Teraz po kliknięciu F6 powinien blokować mysz tylko w grze, podnosić wszystko co zaznaczyłeś w Shift+F9, teleportować się po itemy itd. F12 minimalizuje grę i bot działa w tle.

Dziękuje za odpowiedź. Wszystko jest dobrze, z tym że autopick nie działa zupełnie. Nie podności zupełnie nic :|. Niby pod shift+f9 mam włączone wszystko, ale widze po zenach, że nie podnosi. Zresztą itemów też nie. Jakieś sugestie jak to ugryźć?

que?

Opublikowano

Niestety nie wiem co może być przyczyną. Możesz spróbować standardowych czynności typu wyłączenie wszystkiego w tle itp.

Możliwe, że coś źle ustawiasz.

Możesz też napisać na oficjalnym forum bota. Adres jest w podczepionym topicu.

aaa

Opublikowano

Hmm, no właśnie ja też nie wiem. Może jest jakiś problem z tym, że mu odpalam na VirtualBoxie i tutaj jest jakiś problem. Bo kombinuje i wciąż w tym samym miejscu jestem. Biję elegancko, tylko, że dropa nie podnosi. No nic, bardzo dziękuję za odpowiedź, pewnie zrobie tak, jak sugerujesz i napisze na oficjalnym forum bota. A co do snd - ściągnąlem source code i skompilowałem, ale troche mam stresa przed wpisywaniem danych do konta. Muszę przejrzeć src, żeby być pewnym, że nic tam nie ma:).

que?

Opublikowano

mam pytanie gdzie moge sciagnac tego GMO o ktorym piszecie bo sciagnalem juz z 3 wersje i ciagle nie moge odpalic bo wyskakuje mi blad gry i mam dc...;/

Opublikowano

jak działa MU autoclicker?

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...