Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Crashują? Zoptymalizuj System!

nobody1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Często mówicie ,że hacki crashują... i co wtedy? sypiecie minusy tym którzy pofatygowali się i wsadzili hacka na forum. Zanim dasz kolejnego minusa z powodu niedziałającego hacka przeczytaj!

Czasami widzicie ,że antywirus wykarze wam vira w hacku. Szkoda dawać minusa ,najpierw oswoj się z tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/164810-wiry-w-hackach-drobne-objasnienie-dla-niekumatych/ --- coś o virkach w hacku.

*Zanim jednak zacznniesz zabawę z hackami warto się upewnić czy wasz system jest w stanie pociągnąć hacki:[/color]

*Program całkowicie niezbędny do korzystania z hacków:

NetFramework 3.5\/ Jest teraz nowa wersja programu- 4.0

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6

Niedaje zadnego scana ponieważ jest to oficjalna strona microsoft!

* Kolejną rzeczą jest sprawdzenie jaki dodatek do windows posiadamy(dotyczy się win xp) Dobrze jest mieć najnowszy dodatek do systemu - SP3 znajdziecie go podtym linkiem!\/

http://www.microsoft.com/DownLoads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4

I dalej ;]

*Wiadomo ,że jak naściągamy dużo hacków nasz system jest zagrożony na różne buggi systemu spowodowane zabużeniami w rejestrze.

Program ,który pomoże nam wyczyścić komputer jest praktycznie niezbędny...Znajdziesz go tu\/

Ccleaner!!!

http://www.piriform.com/

Podałem program ,który wzupełności mi i wam wystarczy. Jak dlakogoś on nie spełnia oczekiwań to po prostu znajdź lepszy lub wyczyść komputer ręcznie xD

Co robić jeśli hack zacina?

A więc:

*Kiedy chcez pograć na hackach warto wyłączyć zbędne programy w pasku narzędzi. (Pamiętaj. Przy ściąganiu update wyłącz antywira!)

U mnie pasek narzędzi wygląda tak xD :

narzdzia.png

*Jeśli nie zależy ci na wyglądzie ekranu zmień wygląd menu i paska narzędzi na ten z win 98. Chyba karzdy wie jak to się robi. SS \/

>>pulpitng.th.png

Usuń zbędne ikonki z pulpitu.

*Działanie hacków ma mały wpływ na sprawność sprzętu. <typu ilość pamięci ram ,jakość procesora> Jednak zawsze to coś daje!

*Dorzucam także poradnik odnośnie laggów w warrocku: http://www.mpcforum.pl/topic/210404-tut-lagi-w-wr-przyspiesz-komputer/

*Zapoznaj się z w 100% popieranym przezemnie poradniku - http://www.mpcforum.pl/topic/179892-mega-poradnik-cheat/

warto przeczytać!

Jeśli chodzi o antyvira to osobiście polecam NOD ale jak kto woli!

Napisałem ten poradnik na proźbe kinlu użytkowników tego forum!!! Wiadomości zawarte w nim są wystarczające aby hacki działały. Jeśli hack niedziała a wszystko robisz zgodnie z poradnikami możesz wstawić minusa autorowi posta xD!!

Serdecznie pozdrawiam.

NOBODY1

Opublikowano

To przyznam postarałeś się i napewno napracowałeś

Te rady mi się bardzo przydały i łap +

Jescze mam jedno ,ale dotyczące Moderatora MPC i chyba właśnie M@niek to dotyczy

Kiedyś napisałeś mi że jeśli jeszcze raz napisze kolorowo to warn

Nie pisze na kolorowo od 1 miesiąca , ale ciągle widze że ktoś pisze na kolorowo i ich się nie czepia może mi ktoś z was to wytłumaczyć :O

Opublikowano

To przyznam postarałeś się i napewno napracowałeś

Te rady mi się bardzo przydały i łap +

Jescze mam jedno ,ale dotyczące Moderatora MPC i chyba właśnie M@niek to dotyczy

Kiedyś napisałeś mi że jeśli jeszcze raz napisze kolorowo to warn

Nie pisze na kolorowo od 1 miesiąca , ale ciągle widze że ktoś pisze na kolorowo i ich się nie czepia może mi ktoś z was to wytłumaczyć :O

Hmm. Niemam pojęcia wczym to przeszkadza ... ale ok. Mogę usunąć troszke barw bo faktycznie jarzy ;]

Opublikowano

@Up

No właśnie o tym mówie nie wiem czym to przeszkadza jak ja używałem 1 koloru tego I

ale już nie chciałem się kłucić z Moderatorem :unsure:

JESZCZE RAZ GOŚCIU SZACUN DLA CIEBIE

Opublikowano

@Up

No właśnie o tym mówie nie wiem czym to przeszkadza jak ja używałem 1 koloru tego I

ale już nie chciałem się kłucić z Moderatorem :unsure:

JESZCZE RAZ GOŚCIU SZACUN DLA CIEBIE

Wielkie dzięki za poparcie.

Opublikowano

Brawo. Poradnik zawiera wszystko co potrzebne. Łap plusika i 5 :) Postarałeś się ;P a pisanie na kolorowo faktycznie nie jest najlepszym sposobem :) Lepiej pogrubić czcionkę, albo jąpodkreślić :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A ja tu widzę masę błędów. Nie ma tu nic o optymalizacji jak dla mnie.

No i z tym rejestrem to też przesada.

Ale liczą się dobre chęci.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A ja tu widzę masę błędów. Nie ma tu nic o optymalizacji jak dla mnie.

No i z tym rejestrem to też przesada.

Ale liczą się dobre chęci.

Rejestr nie ma nic do optymalizacji?? Nom, to fajnie wiedzieć coś takiego... W takim razie jutro dodam do swojego rejestru mase nie potrzebnych wpisów i zobaczymy ile firefox będzie się włączał...

A tak wracając... Lepiej zrobić to co razor130 dodał w swoim tutorialu, bo tu to tylko oczyszczanie rejetru się liczy...

@Zmiana wyglądu to też przesada... Wygląd seven zabiera może 10MB z karty graficznej i to wszystko...

Opublikowano

O jejciu... To jest głupota:

*Wiadomo ,że jak naściągamy dużo hacków nasz system jest zagrożony na różne buggi systemu spowodowane zabużeniami w rejestrze.

Program ,który pomoże nam wyczyścić komputer jest praktycznie niezbędny...Znajdziesz go tu\/

BTW:

Rejestr oczywiście jest ważny ale by coś na prawdę osiągnąć trzeba się na tym znać i ręcznie wyedytować pewne klucze.

Programy pomagają bardzo skąpo, tylko w przypadku prawdziwego syfiarza może to przynieść jakąś większą różnicę.

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

Rejestr nie ma nic do optymalizacji?? Nom, to fajnie wiedzieć coś takiego... W takim razie jutro dodam do swojego rejestru mase nie potrzebnych wpisów i zobaczymy ile firefox będzie się włączał...

A tak wracając... Lepiej zrobić to co razor130 dodał w swoim tutorialu, bo tu to tylko oczyszczanie rejetru się liczy...

@Zmiana wyglądu to też przesada... Wygląd seven zabiera może 10MB z karty graficznej i to wszystko...

Napisałem to głównie z myślą o pewnym użytkowniku tego forum który mnie o to poprosił.

A rejestr jest ściśle związany z działaniem systemu. Już mi tego nie tłumacz...

Czyli chodzi o to ,żeby jakieś pajace - nie pchali za free ;]

Pzdr. dla pajaców!

Ps im bardziej rozbudowany system tym więcej wykorzystuje pamięci RAM a karta graficzna ma małe chody jeśli chodzi o system. Ten wygląd systemu jest zalecany dla tyc ,którzy mają niewiele ramu.

Edytowane przez nobody1
Opublikowano

O jejciu... To jest głupota:

BTW:

Rejestr oczywiście jest ważny ale by coś na prawdę osiągnąć trzeba się na tym znać i ręcznie wyedytować pewne klucze.

Programy pomagają bardzo skąpo, tylko w przypadku prawdziwego syfiarza może to przynieść jakąś większą różnicę.

A jeśli chodzi o to to ilość tych wszystkich hacków odbija sie na naszym antywirze także masakra...

Oczywiście zanim umieściłem tu te info to wszystko pokolei sprawdziłem.

Wiadomo ,że bezbłędny nie jestem i w razie wyraźnych błędów w poradniku proszę o poprawkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...