Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtf?! Buchneli Konto Steam !

musicshaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żal, chce wejść na mojego zbanowanego steama, a tu bach: "nazwa użytkownika lub hasło niepoprawne"

, a jeszcze chciałbym powiedzieć że w trakcie gry w zombie pokazało "Twój steam został zalogowany, gdzie indziej" i od tej gry nie mogę się połączyć. Na emaila nie przychodzi hasło ani nic. Ocb?

I nie chce zbędnych komentarzy typo : hahah ukradli ci konto , tylko prawdopodobną przyczynę tego incydentu.

aqcu39P.png
Opublikowano

powiedz czy ściągałeś jakieś hacki/mody/ cokolwiek bezpośrednio związanego z CoD:Bo, lub czy w ogóle ściągałeś coś ze stron niewiadomego pochodzenia. Bo mogłeś ściągnąć kunia typu KeyLogger. Jeszcze jedno- masz orginała, czy tylko tak mówisz o steamie? (nie chce nikogo urazić)

Opublikowano

Koleś ja też tak miałem 3 dni temu..

Przyjeżdżam od ciotki do domu (u której właziłem na steama) gram w black ops i nagle wywala z serwera...po chwili patrze (twój steam ID jest zalogowany na 2 komputerze wyłącz 1 komp) czy coś takiego.

To nic wyłączyłem steam na 30 minut loguje na konto wszystko ok....ale zaraz zaraz!! COŚ NIE TAK NICK NA STEAMIE MAM zmieniony,znajomi usunięci,Na bo zmieniony też wtf!? odrazu zmieniłem haslo...i mam spokój :O

RADZE TEŻ TO ZROBIĆ!

WIDAĆ MOŻE KTOS WŁAMAŁ SIĘ DO BAZY DANYCH STEAM I BAWI SIĘ Z LUDZMI.

...

Opublikowano

Jak się logujesz masz możliwość odzyskania konta.

Na e'maila dostaniesz kod i nowe hasło.

Po kłopocie, radze zainsalować antywira i zrobić formata.

jak możesz to przeskanuj czymś tego catalysta.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Jak się logujesz masz możliwość odzyskania konta.

Na e'maila dostaniesz kod i nowe hasło.

Po kłopocie, radze zainsalować antywira i zrobić formata.

jak możesz to przeskanuj czymś tego catalysta.

Właśnie robie odzyskanie konta, to i tak nic nie daje, a na dokładke ktoś wysłał linki z mojego konta wykradajace hasla ze steama -.-

aqcu39P.png
Opublikowano

to że steam na innym zalogowany to błąd stema bo ja też tak miałem a nigdy się na żadnym innym nielogowałem

kolega mój też ma haknięte [już 2] ty niemasz antywira na kompie o.O

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Albo błąd, albo...

Robisz scana jakiejś gry z twojego konta, oczywiście samą kartkę z cd-key'em, zapisujesz na nim numer twojego ticket'a i nazwę konta. Potem po prostu piszesz że zapomniałeś hasła, a Twój email jest nie aktualny i wysyłasz do Steam Support i to tyle...

Ten numer ticket dostajesz przy wysyłaniu wiadomości.

Opublikowano

Przepraszam za wulgaryzmy... Popieprzeni są ci ludzie. Poc co kraść komuś konto jak w oglule nie ma z tego pozytku ... !!!. Mi ukradli gre i konto MW2 i od tamtej pory nie grałem w mw 2 jakoś 6 miesięcy po premierze.

A tak naprawde to nie wiem o co może chodzic z twoim problemem sry....

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Ja kiedys tez tak malem ze login i haslo sa niepoprawne.

1. Wchodzisz na strone steam support

2. piszesz do nich

3. Bierzesz CD-key z gry Steam ( Jaką mailes na koncie )

4. piszesz ticket **** ***** ***** ***** kod (****) wpisujesz taki jak na e-mail

5. po krutkim czasie dostajesz swoja stare passy

Opublikowano

Ja kiedys tez tak malem ze login i haslo sa niepoprawne.

1. Wchodzisz na strone steam support

2. piszesz do nich

3. Bierzesz CD-key z gry Steam ( Jaką mailes na koncie )

4. piszesz ticket **** ***** ***** ***** kod (****) wpisujesz taki jak na e-mail

5. po krutkim czasie dostajesz swoja stare passy

Tyle że przed krutkim czasem to samo ja wyżej napisałem...

Opublikowano

Obowiązkowo formaty kompów lub skany w ruch :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Obowiązkowo formaty kompów lub skany w ruch :)

A czy ja tego nie napisałem kilka postów wcześniej?

Jak odzyskasz konto, daj sobie trudne hasło, jakiś ciag bezsensownych liter i cyfr. Dłużej sie je łamie....

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Offtop: Przy odzyskiwaniu konta, na emailu przyszło mi kod werefikacyjny i takie coś: (wiem że to pytanie) What did customer support last change your password to?

Jak to przetłumaczyć żeby wyszło coś sensownego?

aqcu39P.png
Opublikowano

E... Chyba coś w podobie:

1. Kiedy ostatnio pomoc techniczna zmieniała Twoje hasło ?
  2. Kiedy zmieniałeś hasło ? Lub coś podobnie.
  3. Czy przed skontaktowaniem się z pomocą techniczną zmieniałeś hasło ?

Nie jestem dobry z Anglika <_< ale zawsze mogę pomóc :D

Opublikowano

1.Mozliwe ze trafil ci sie "KEYLOGGER"

2.jesli kogos dodawales do znajomych poznal ID twojego steama i jakos udalo mu sie zodgadnac haslo

"1." jest bardziej istotne od "2." ale cuda sie zdarzaja

EDIT@

What did customer support last change your password to?

To zdanie moze oznaczac: "Co zmienilo twoje ostatnie haslo?" czy cos podobnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...