Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gm

kolo1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem.Otóż...zrobiłem własny serwer na HAMACHIi,są postacie wszystko ok,ale jest jedna sprawa.Nie wiem jak być GM na moim własnym serwerze O_o

Na forum jest sporo poradników dotyczących tego.Robie wszystko wg instrukcji,jestem na liście GM'ów (wszystko przez Navicat). Robie reset serwera w Virtual PC...trzeba troche poczekać i OK.Loguje się i mam zwykłą postać.Nie mogę nią używać komend GM'a.Jestem po prostu zwykłym graczem,a w Navicat pisze żejestem na liście GM.Wie ktoś może dlaczego tak jest??

sygnampc.jpg
Opublikowano

Wgrałem pliki i nie moge HWANG NA NIJIE SURE SZMANA ZAŁOZYC A NA WOJA TAK I WYSKAKUJE COS TAKIEGO

1129204420.jpg

DAM + i 5Wgrałem pliki i nie moge HWANG NA NIJIE SURE SZMANA ZAŁOZYC A NA WOJA TAK I WYSKAKUJE COS TAKIEGO

1129204420.jpg

DAM + i 5Wgrałem pliki i nie moge HWANG NA NIJIE SURE SZMANA ZAŁOZYC A NA WOJA TAK I WYSKAKUJE COS TAKIEGO

1129204420.jpg

1129204420.jpg

1129204420.jpg

1129204420.jpg

1129204420.jpg

1129204420.jpg

DAM + i 5

10[√]

20[√]

30[√]

40[√]

50[√]

60[x]

70[x]

80[x]

90[x]

100[x]