Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakowanie Plikow Pc

Danio506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec mam taki problem . Robilem weithacka razem z poradnikiem by Lubie :D i tu mam taki problem pliki rozpakowywalem Game Files Open 7.8. Problem w tym ze nie wiem jak mam to spakowac. Klikam file--> recripta wybieram plik (pc.epk) pojawia sie cmd na jakies 10 sec znika i .... cisza :D Nie wiem co mam dalej robic i nie wierze zeby tak szybko sie pakowalo. Jezeli jednak pakuje sie tak szybko to gdzie :D?? Nie zrobil mi sie zaden nowy folder itp Nie chce odpowiedzi typu: Poszukaj na kompie bo to to i ja wiem chodzi mi o konkretne odpowiedzi doswiadczonych userow tego programu. Pozdro

@Edit Dzieki badzo mi pomogliscie wszyscy maja plusy :D/ Temat do zamkniecia wiem co chcialem :D

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

Polecam poradnik :)

http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Dokładnie, podałem ten sam poradnik w moim temacie i jest on niezawodny. Kiedyś miałem tego Game Files Open i prawdę mówiąc sam nie mogłem spakować nim plików.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

@up.. Ja nim wlasnie rozpakowywuje i pakuje i jest bardzo dobry/Prosty w użyciu ;)

Teraz juz przestalem sie tym bawic po Formacie kompa stracilem Wszystkie pliki .

A pakuje sie od razu w pliku pc w folderze.. Czy gdzie tamten plik jest ktorego rozpakowywales..

Nie wiem jak ci to lepiej wytluamczyc.. Ppodam od poczatku w pkt.

1

Rozpakowywujesz np. PC który znajduje sie w folderze pack w folderze Metin2.

2

Robisz tego Waithacka.. Czy co tam chcesz bawisz sie poprostu..

3

Aby spakowac wybierasz.. File>Reciptira (czy jakos tak) wybierasz ten plik pc.xml

4

Dajesz ok.. Pakuje ci sie.. I Masz go zapakowanego w pliku pc w folderze pack w folderze metina..

5

I to by było na tyle 

Apsik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...