Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję osoby, która byłaby w stanie napisać bota do gry JamLegend.

Bot musi zawierać długie nuty oraz wersję strum oraz tap. Nie będę dokładnie opisywać tutaj o co mi chodzi.

Można sprawdzić pod linkiem http://www.youtube.c...h?v=A_4uHk75hkk lub http://www.youtube.c...h?v=TrhzGWgE448

Bot ma wyszukiwać położenia nutek i w odpowiednim czasie je "naciskać". Bot powinien wyglądać jak na 2-gim filmiku, tj, czytelnie, bez dodatkowych pierdół.

Jako, że większość robionych w internecie botów, jest głównie dla ćwiczenia swoich umiejętności, i darmowa,a nie zamierzam wydawać $ na zagraniczne boty proponuję za wykonanie 20 zł wysyłane pocztą listowną na podany adres. Wiem co sobie teraz pomyślicie:

- Guzik przyśle, a nie kasę!

I tutaj się mylisz. Gdyby mi wcale nie zależało nie proponowałbym kasy. Wiem że 20 zł to może i nie tak dla was dużo programerzy moi mili , lecz myślę, że program jest łatwy do zrobienia dla kogoś kto ma odrobinę chęci i czasu do poświęcenia . Poza tym 20 zł piechotą nie chodzi, a i browarek porządny sobie możecie kupić.

Najpierw dostaję gotowego bota = wysyłam pieniądze

To nie jest kolejny haczyk. Chcę się upewnić, że nie wywalę kasy na bota, który nie działa na 100%, lub pogra trochę i dupcia blada.

Nawet na kimś nieuczciwym nic byście nie stracili, tylko poćwiczyli umiejętności. Tutaj macie pewność, że kasę otrzymacie. Wysyłam na GG info, że wysłana kasa i proszę o informacje kiedy dotrze. Może kiedyś będzie mi potrzebny kolejny, to i następne zlecenie wpadnie. Zobaczymy :-P

Proszę zastanówcie się porządnie i gdybyście mieli ochotę na dodatkowe parę złociszy - piszcie na moje GG 13728570 . Obgadamy tam całą sprawę

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

tak, tamta wersja to była zrobiona na szybko teraz zrobiłem taką:

- address finder (automatycznie wyszukuje adres)

- wersja tap

- wersja strum

muszę dokończyc jeszcze struma tylko teraz nie mam dostępu do kompa tylko do lapka a na lapku nie mam src =.=

mileena lover <3

Opublikowano

@Imro

Życzę powodzenia i rozwijaj botka, kiedyś może być bardzo przydatny :)

A po za tym, zna ktoś dobry kurs directX?

Chciałbym sobie poprzez wstrzyknięcie biblioteki do programu zrobić menu i nie wiem jak się do tego zabrać :)

Opublikowano

A po za tym, zna ktoś dobry kurs directX?

Chcesz sie uczyć DX po tym jak dopiero co opanowałeś w jakimś stopniu C++? Powodzenia.... hehe ;p

Chciałbym sobie poprzez wstrzyknięcie biblioteki do programu zrobić menu i nie wiem jak się do tego zabrać

Hmm? :)

Opublikowano

nie Imro tylko iMrOMGWTF

tego bota bardzo łatwo napisać i mogę nawet zrobić tutorial jak zrobić takiego zajebistego bo nikt prawie w tą gre nie gra więc zarobić nie idzie

mileena lover <3

• Dodaj nową pozycję...