Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assaut Opisy Wszystkich Broni

bodzio275

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :) dzisaj opisze w miare możliwości bronie dla assauta dla kolejnych klas będzie później aktualizuje bronie co jakiś czas jak cos nie tak albo zapomniałem to napisz :) najnowszych broni nie opisuje bo jeszcze nie widziałem

1 slot

-pięści- podstawówka dozo ludzi nie kupuje noży, z pięściami się szybko biega-damage nie powala ale starcza

-m7-jest to nóż który można kupić bez konta premium za wirtualne pieniądze dinary nie spowalnia znacząco damage całkiem ;) nie jest zabójczo szybki ale starcza

-combat knife-klaaasyk-biega sie z tym tak szybko jak z pięściami i damage jest ;) dodam też ze ciachasz tym szybko xD

-katana-najlepsze atuty to zasięg oraz damage podobno 2 cięcia i leży ale sam nie wiem główny minus to spowolnienie niestety widać je

-podwójne noże jeszcze na oczy nie widziałem (nie opisuje) podobno można nimi rzucać

2 slot

-colt-podstawówka damage nie zaskakuje przy takim magazynku korzystają tego ci co nie odkryli is(item shop) konta premium jak maja 2 karabiny to po co im pistolet ?! oraz pro co potrafią już grać

-.357 Magnum- 1 co widzicie to cena niestety to jest cena badziewia pistolet owszem ma swój damage ale to lewolwer =wolny i niecelny (nie polecam)

- GLOCK- ludzie sądzą ze to zwykły pistolet ale pod cieniem prawego przycisku ukrywa się famas wśród pistoletów = wystrzelenie całego magazynku z niecelnością ale trening i zabijesz tym nieraz (całkiem)

- Desert Eagle- jest to bron nie droga cały magazynek=śmierć po wprawie zabijesz (całkiem)

-MP5K- z tego gracze korzystają często celność dobra damage też takie mp5 tylko mniejsze ;) (polecam)

-Dual Berettas- ludzie oceniają to słabo ale ja tak nie twierdze damage całkiem magazynek jak w karabinie i celność dobra (polecam te bron)

-pojedyncza baretta(prosze o nazwe)- ludzie to polecają niektórych zniechęca cena ale pistolet jest całkiem dobry nie jest zabójczo szybki ale starcza (całkiem)

-Glock 17C-jest to droższa wersja glocka specjalnie zrobiona na zombie mode z większym magazynkiem

-gold mp5k jest to złota wersja mp5k dla tych co chcą pokazać ze maja kase na złoto ;)

3 slot

k2 jest to podstawowa broń w darmowym drzemie diabeł jest to dobry karabin z którego nie raz zabijesz

-M16A4-bardzo celny karabin używany jako dobitka sam ją mam pod prawym klawiszem drzemie 3 strzałowa seria karabin bardzo celny (polecam)

-L85A1- ludzie mówią ze wielkość broni przeszkadza ja tak nie sadze celna z zomem i dobry damage (polecam)

-G36- tanie-zoom-trochę celne co daje niefortunne połączenie niektórzy z tego umieją korzystać (całkiem)

-FAMAS- bardzo częsta bron ponieważ jest bardzo dobra naboje wychodzą jak na masełku xD kłopotem jest mała celność ale na male dystanse zabójcza

-G36C_D- jest to g36c również dla assauta ma 100 naboi (g36c 30) bron taka sobie assautem g36c korzystają początkujący g36c_d widać rzadko broń taka sobie ale dla medyka starcza (assaut nie polecam)

-tar21- jest to niepolecana bron ale ja tak nie sadze staty ma średnie ale jak się przyzwyczaisz to pozabijasz najlepiej kup sobie na 3 dni na testy (polecam)

-M4A1- bron celna całkiem niezły damage oraz celny całkiem . (polecam)

- ak47 popularny kalach damage 50% daje coś szybki może nie jest i celny nie ale jak potrenujesz zabójczy (polecam)

-AK47 (Camo Edition)- jest to ak z wojenna nalepka(bajer)

-XM8- jest to bardzo celny karabin z celownikiem zresztą najlepszy z celownikiem

4 slot

-k400 zwykły granat umozliwiający zabicie kilku wrogów naraz często na eventy nakładane są skorki ale kupić można je jedynie z kontem premium :(

-T bomb nie jest dla assauta

5 slot(wszystkie bronie z 3 ale nie k2

-M60- magazyynek oraz damage dają dobra dobitke (polecam)

-m249 mini-ludzie mówią ze lepsze od m60 ale ja sadze ze mniej więcej takie same jak m60 (polecam)

-M4 Super 90- jest to "automatyczny" shotgun z mniejszym damagem

-Winchester 1300- jest to shotgun na małe dystanse

-Flash Bang- pierwsze co zniechęca to cena ;( 2 są nieprzydatne bo zanim oślepisz to jeszcze trzeba zmienić bron) (nie polecam)

-Smoke Grenade-jest to granat dymny całkiem przydatny do zdezorientowaniia wroga oraz zabicia , uniemozliwowania zbicia siebbie przez snajpera i wezwania wsparcia na uo i bg

6 slot mozna dokupic Change 6th Slot daje mozliwosc zalozenia 2 px na 6 slot

-Flash Mine-jest to oslepiacz na 3,4 sekundy sa 2 (polecam)

-Adrenaline- daje trohe zycia i przestajesz krwawic (polecam)

-stamina-daje 50% energi (polecam)

px ktorych nie trzeba zakladac na 6 slot

- crosshair 1,2,3,4 sa to celowniki (polecam procz 2)

-Compressed Bandages- automatycznie przestajesz krwawic ale bez premii hp (calkiem)

-Extra Clip A-dodatkowy magazynek do karabiow (calkiem)

-SP UP 5%i10% niektorzy nie polecaja ale ja polecam ze wzgledu przyspieszenia odnowy energii o 5 i 10 % oraz szypszego przeladowania o 5 i 10 % sumuja sie w 15% (polecam)

-20 i 30% Exp. Boos-jest to zwiekszenie expa pod koniec rozgrywki kolejno o 20 i 30 % sumuja sie w 50% co z gold premium daje 100% ^^ (polecam mimo ceny)

-Double UP- jest to zwiekszenie expa i otrzymanych dinarow o 25% to samo co exp up tylko dolaczony dinar up

-Super Master- jest to px dzieki kturemu 1 nie mozna zobaczyc twojego lvla 2 ty dostajesz 10% exp up a inni z twojego rooma dostaja 5% niestety noby sie boja na widok (calkiem)

Character Name Change (PX) i Kill/Death Reset nie musze opisywac ;) nie opłacalne ze względu na cenę (nie polecam)

8 slot bonusy raz na jakis czas

Gold M60 - 60 Days jest to m60 na 60 dni ze słotymi czesciami

Camo G36 - 60 Days jest to g36 rowniez na 60 dni tym raem z wojenna nalepka

retail bronie na zawsze ale cena piiiiii

famas

m60

chyba smoke granate

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

troche nie potrzebny tut, mozna znalezc pelo opisow broni, ale przynajmniej widac po bledach ortograficznych, ze sam to pisales :) lap +

a i na przyszlosc, zeby pomijac orty uzywaj np mozilli firefox :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

co najmniej sie namenczylem i poprosze jakiegos admina zeby wszystkie branze polaczyl jak zrobie wszystkie jusz wstawie

ale podaj mi na co sa retaile na m60 famas i cos jeszcze?

thx za przypięcie

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

co najmniej sie namenczylem i poprosze jakiegos admina zeby wszystkie branze polaczyl jak zrobie wszystkie jusz wstawie

ale podaj mi na co sa retaile na m60 famas i cos jeszcze?

thx za przypięcie

retaile na assula sa chyba tylko na m60 i famasa, lecz moge sie mylic ;x

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

powiem tak ORTOGRAFIA ORTOGRAFIA

zapomniales o:

MEDIC BOX odnawia 50% hp mamy 4 boxy na runde :) sa bardzo przydatne of c dla meda

MED KIT 2(opisz bo ludzie spamuja mi ze mam autoheal-a)

Retail z boxa daje bron+medkit2 + smoke grenade na pozostale postacie :)

mozliwe retki

G36 C_D

FAMAS

M60

M249

M134

AI AW

nie napisales nic o rozrzucie broni tzw recoil im mniejszy recoil i wieksze accecuracy tym lepiej baniaki wchodza jak celowac z poszczegolnych broni nie powiem sami to sprawdzcie ^^

nie napisales ze bronie z napisem A.I TJ glock17c psg itd sa tylko na ZOMBIE MODE tak samo jak barret

nie opisales tak:

MP7A1- 33000 bron bardzo dobra rorzut m4a1 :) 40 kul w magazynku oraz szybkosc famsa daje spore mozliwosci trwa obecnie spor ktora bron lepsza mp7a1 czy famas :) roznica nie jest znaczaca aczkolwiek famas ma wiekszy dmg o 3%

dual scorpions: 52% dmg zabojcza szybkosc i 48 kul to wybuchowa mieszanka na mala odleglosc potrafi zmiesc bardzo szybko nie jednego przeciwnika :) bron za g1

tmp9- za g1 bron baardzo dobra nie trzeba ciagnac myszki w dol dobra stabilizacja broni oraz wielkosc na ekranie powoduje ze mamy lepsze pole widzenia bron doskonala na sredni dystans

K1 oraz gold k1 w statykach niewiele sie roznia bodajze troche recoilem i chyba dmg :) bron dla medyka szybkosc famasa 30 kul oraz 40% dmg czynia z tego grozna zabawke a i cena 11000 na 30 dni to niewiele :)

BIZON mozna zdobyc na evencie(posiadam 300 dni) po co nie wiem,... kul 64 wiadomo lecz celnosc tej broni pozostawia bardzo wiele do zyczenia bron ogolnie slaba mimo wysokiego dmg

troche za malo na emat Tbomb... otoz obecnie granacik ten zwany tez canem czyli puszka wkurza wszystkich pro graczy gdyz jego zasieg i dmg jest wiekszy od zwyklego K400!!! dostepny za g1

AW50F- skilowa bron lecisz na pale z kropka na ekranie zabijasz kazdego w 90% na hita :) mzna obecnie miec z promocoda :) zabija przez szyby pojazdow

M24- podstawka bardzo dobra do hedow :) jak ktos wie jak celowac walnie spooooro hedow ^^

SSG dziadostwo statystyki mowia ze powinno zabic na strzala niejednokrotnie nawet po 4 strzalas ktos biega

AUG jest to auto sniperka :) nie mamy celownika na ekranie za to mamy zooma x 1,5 pociski maja dosc dobry dmg 3% grszy od famasa celnosc 80% i niestety duzy rozrzut daja w sumie dosc dobra mieszanke :) mozna rownierz walic po 1 kulce wtedy odczujemy celnosc zblizona do psg gdy ktos podejdzie blizej walimy fullauto :)

PSG-1 dobra sniperka automatyczna nie reloaduje sie pocisk manualnie lecz samoczynnie pokolei wskakuja do lufy psg posiada przez to wieksza szybkostrzelnosc :) oraz niejednokrotnie jedna kula zabija :)

AIAW sniperka wg mnie do d... bo tak nie zabija na hita max -8hp po strzale lub hed zabija na miejscu inaczej sie nie da dobra celnosc choc czasem nie trafi cena rownierz dziala na minus

m92 BARRET(strzelalem w wojsku) xD: powiem tak tylko na uo i bg tryby bardzo potezna snipera zabija ludzi w pojazdach helka oraz humvave (hummer)

moj retail : m134 minigun :) wiadomo kosiarka dmg 60% nie musze mowic ze bardzo fajnie sie z tego strzela speed w statystykach to 60% dlatego ze to tak naprawde 160 czy tam 140% bardzo duza szybkostrzelnosc niestety ylko 200 ammo.. ;/

rpg-7 zabija na hita w cialo dobry na bg uo przeciwko tankom itd...

pzf3- bron slaba nie zabija na hita odbiera opkolo 70% hp podstawka

mk1s granatnik uo bg dobry przeciw tlumom przeciwnikow

hk69 w rlu prawie to co m79 uo i bg :)

pxy:

m14 miny dla enginra spalaja sp przeciwnik nie moze skakac a przy tym odbieraja ponad 2hp lekarstwo na to to adrenalina

co do supermastera nie mozna zobaczyc znaczka lvla natomiast w lewym dolnym rogu ozna lub wpisac nick w user list nie jest to problem

wiekszosc broni zobaczymy w kilku wersjach standard gold nickiel oraz camo :)

no to chyba tyle czekam na poprawki pozwalam Ci wkleic to do twojego posta Z dopiskiem by ureq i wtedy gdy poprawisz bledy :)

Opublikowano

powiem tak ORTOGRAFIA ORTOGRAFIAzapomniales o:MEDIC BOX odnawia 50% hp mamy 4 boxy na runde :) sa bardzo przydatne of c dla medaMED KIT 2(opisz bo ludzie spamuja mi ze mam autoheal-a)Retail z boxa daje bron+medkit2 + smoke grenade na pozostale postacie :)mozliwe retkiG36 C_DFAMASM60M249M134AI AWnie napisales nic o rozrzucie broni tzw recoil im mniejszy recoil i wieksze accecuracy tym lepiej baniaki wchodza jak celowac z poszczegolnych broni nie powiem sami to sprawdzcie ^^nie napisales ze bronie z napisem A.I TJ glock17c psg itd sa tylko na ZOMBIE MODE tak samo jak barretnie opisales tak:MP7A1- 33000 bron bardzo dobra rorzut m4a1 :) 40 kul w magazynku oraz szybkosc famsa daje spore mozliwosci trwa obecnie spor ktora bron lepsza mp7a1 czy famas :) roznica nie jest znaczaca aczkolwiek famas ma wiekszy dmg o 3%dual scorpions: 52% dmg zabojcza szybkosc i 48 kul to wybuchowa mieszanka na mala odleglosc potrafi zmiesc bardzo szybko nie jednego przeciwnika :) bron za g1tmp9- za g1 bron baardzo dobra nie trzeba ciagnac myszki w dol dobra stabilizacja broni oraz wielkosc na ekranie powoduje ze mamy lepsze pole widzenia bron doskonala na sredni dystansK1 oraz gold k1 w statykach niewiele sie roznia bodajze troche recoilem i chyba dmg :) bron dla medyka szybkosc famasa 30 kul oraz 40% dmg czynia z tego grozna zabawke a i cena 11000 na 30 dni to niewiele :)BIZON mozna zdobyc na evencie(posiadam 300 dni) po co nie wiem,... kul 64 wiadomo lecz celnosc tej broni pozostawia bardzo wiele do zyczenia bron ogolnie slaba mimo wysokiego dmgtroche za malo na emat Tbomb... otoz obecnie granacik ten zwany tez canem czyli puszka wkurza wszystkich pro graczy gdyz jego zasieg i dmg jest wiekszy od zwyklego K400!!! dostepny za g1AW50F- skilowa bron lecisz na pale z kropka na ekranie zabijasz kazdego w 90% na hita :) mzna obecnie miec z promocoda :) zabija przez szyby pojazdowM24- podstawka bardzo dobra do hedow :) jak ktos wie jak celowac walnie spooooro hedow ^^SSG dziadostwo statystyki mowia ze powinno zabic na strzala niejednokrotnie nawet po 4 strzalas ktos biegaAUG jest to auto sniperka :) nie mamy celownika na ekranie za to mamy zooma x 1,5 pociski maja dosc dobry dmg 3% grszy od famasa celnosc 80% i niestety duzy rozrzut daja w sumie dosc dobra mieszanke :) mozna rownierz walic po 1 kulce wtedy odczujemy celnosc zblizona do psg gdy ktos podejdzie blizej walimy fullauto :)PSG-1 dobra sniperka automatyczna nie reloaduje sie pocisk manualnie lecz samoczynnie pokolei wskakuja do lufy psg posiada przez to wieksza szybkostrzelnosc :) oraz niejednokrotnie jedna kula zabija :)AIAW sniperka wg mnie do d... bo tak nie zabija na hita max -8hp po strzale lub hed zabija na miejscu inaczej sie nie da dobra celnosc choc czasem nie trafi cena rownierz dziala na minusm92 BARRET(strzelalem w wojsku) xD: powiem tak tylko na uo i bg tryby bardzo potezna snipera zabija ludzi w pojazdach helka oraz humvave (hummer) moj retail : m134 minigun :) wiadomo kosiarka dmg 60% nie musze mowic ze bardzo fajnie sie z tego strzela speed w statystykach to 60% dlatego ze to tak naprawde 160 czy tam 140% bardzo duza szybkostrzelnosc niestety ylko 200 ammo.. ;/rpg-7 zabija na hita w cialo dobry na bg uo przeciwko tankom itd...pzf3- bron slaba nie zabija na hita odbiera opkolo 70% hp podstawkamk1s granatnik uo bg dobry przeciw tlumom przeciwnikowhk69 w rlu prawie to co m79 uo i bg :)pxy:m14 miny dla enginra spalaja sp przeciwnik nie moze skakac a przy tym odbieraja ponad 2hp lekarstwo na to to adrenalina co do supermastera nie mozna zobaczyc znaczka lvla natomiast w lewym dolnym rogu ozna lub wpisac nick w user list nie jest to problemwiekszosc broni zobaczymy w kilku wersjach standard gold nickiel oraz camo :)no to chyba tyle czekam na poprawki pozwalam Ci wkleic to do twojego posta Z dopiskiem by ureq i wtedy gdy poprawisz bledy :)

to maja byc rzeczy dla assauta a nie snipera medyka itp to wsawie ale pozniej

ile kosztuje obecnie retail na famasa i m60? i gdzie kupic?

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

dobry poradnik , może wkońcu przestaną pytać która broń lepsza ;d

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

G36c/cd, G36e (ta z celownikiem optycznym tak się naprawdę nazywa) to modyfikacja jednego karabinu określanego G36 (to samo co G36c). Obrażenia mają zbliżone, ale z racji dłuższej lufy G36E jest celniejsze. G36 (E) to obok AUG i XM8 najbardziej zabójcza broń na średni jak i również długi dystans. Na krótki dystans w tym zestawieniu wygrywa AUG ze swoimi potwornymi wręcz DMG (sprawdzone - 4 pociski w klatkę i dead). Dodam również, że flashbang'i są bardzo praktyczne gdy gra się drużyną (jeden wrzuca reszta strzela, jest to dobre zamiast typowego ognia zaporowego). Przy grze samemu można o nich zapomnieć.

Co do samego artykułu to fajny, ale ortografia...

Opublikowano

dzieki za pomoc jusz ponad polowe poprwailem nie pisać o ortografii! ciekawe.. jeszcze nie spotkalem takiej taktyki z flashami xD

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

wg tego co pisalo g1 co do retaili nie maja zamiaru wypuszczac boxowych wersji ale bedzie mozna czego przykladem byla mozliwosc kupna ostatnio( jakies 6 miechow temu) retaila na famasa za chyba 70$ obcenie jedynie na aukcjach allegro ebay mozna kupic retaila a szkoda

Opublikowano

Źle że napisałeś o niektórych spluwach i rzeczach "nie polecam"

niby czemu magnum jest zły? ja się chce to i za 1 strzałem ludzie padają. To samo z flashbangiem. Na spocie siedzi snajper a tu nagle granatów odłamkowych brak. Można go tym przecież zmylić i wejść na spot.

76561197995014005.png

Opublikowano

Źle że napisałeś o niektórych spluwach i rzeczach "nie polecam"

niby czemu magnum jest zły? ja się chce to i za 1 strzałem ludzie padają. To samo z flashbangiem. Na spocie siedzi snajper a tu nagle granatów odłamkowych brak. Można go tym przecież zmylić i wejść na spot.

tu jest opisane co ja sądze o broni mi się magnum nie podoba więdz go nie pilecam są lepsze bronie takie jak mp5k albo dual barettas

nowe acc strielock275!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...