Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowinka

Pelerson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marketplace zniżki:

W ubiegłym roku, obchodziliśmy rocznicę GamersFirst "Thanksgiving" z super rabatami! Teraz mamy nową promocję, która zawiera - AW50F, katany, Glock'a, tylko javalin i nowo wydane bronie, od niedawna są w sprzedaży na rynku G1. Kupujcie je szybko, zanim zostaną wycofane!

GamersFirst stan aktualizacji:

Ostatnio od kilku dni aktualizacje HackShield'a nie są wprowadzane. A, to dlatego, że większość systemów i narzędzi GamersFirst były serwisowane. GamersFirst pracuje właśnie nad aktualizacją. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, większość aktualizacji będziemy mieli w przyszłym tygodniu (2-3 grudnia). Gdy tylko bardziej znane będą nam nowe informacje, będziemy informować was na bieżąco!

Neume ogłosił również, że czeka nas spory patch, na święta. Będzie zawierał, aktualizację HackShield'a, pliki Bożego Narodzenia (kule śniegowe itp.), oraz świąteczny event.

Wiec ja u gory crashe itp beda do 2-3grudnia......

@Edit

Kozystalem z warrock.com.pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra masz tego plusa ale nic trudnego skopiować i wkleic w każdym bądź razie nie patrzyłem za tym na warrock.com.pl :D pozdro

Opublikowano

@Up

Oni piszą o grze War Rock a ta zakładka na tym forum jest War Rock więc myśle że to nie jest reklamowanie innego forum

Ale i tak w sumie to nic wielkiego skopiować przetłuamaczyć wkleić

Opublikowano

YangHackerM2 ty kopiujesz posty a od kiedy warrock.com.pl jest wrogie ? jakaś wojna czy co ? przestań i nie ma tu reklamy nawet rmcf mówi czasami że wszystkie najnowsze nowinki znajdziemy na warrock.com.pl a na innej stronie promocody z warrock.com.pl jest najczęściej kopiowane i wklejane na tym forum.Dziękuje ide odrabiać lekcje xD

Opublikowano

Lol skopiować to se każdy może...

- leci do ciebie :)

Boże.. a co miał zrobić ? wymyślić nowe ? .

Nowinka ok. nie wiedziałem o tym. ale chyba nie do 2-3. tylko OD.

Opublikowano

kolejny path może będzie można coś ciekawego w evencie wygrać ;P jak ten bizon na 100 dni

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...