Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezent Pod Choinke

BezLoginu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yangi w metinie :D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

To go zapytaj co lubi, tak tak wiem nie będzie niespodzianki. Jednak lepiej żebyś kupił mu coś co mu się podoba niż kupić na własną rękę. To jest moje zdanie. @UP zgarnął najlepszą myśl. Nie kupuj mu gier komputerowych. A tak w ogóle to ile masz kasy?

@DOWN

Ta i zamiast w święta przy stole siedzieć to będzie fapował.

Opublikowano

Kup mu świerszczyka ;)

A tak bardziej na serio to zależy ile chcesz wydać plnów na brata.

Jeśli słucha rapu to kup mu jakiś fajny ciuch np. fullcapa albo bluzę z kapturem z firmą danego rapera lub płytę.

Albo po prostu jakąś grę lub książkę.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Gre na pc, lub jeśli ma konsole to na nią.

jesli należy do aktywnych dzieci to jakiś fajny sprzęt sportowy, nie wiem co go interesuje.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

nie wiem czym on się interesuje, ile masz kasy, więc na myśl przychodzi mi jedno : kup mu skarpetki

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Kup mu Fingerboarda u mnie poł szkoły to ma w każdym przedziale wiekowym , teraz to jest na to wielka moda napewno mu sie spodoba chyba że już ma

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Grę na konsole lub PC`ta albo płyte z muzyką :) Może też być koszulka, bluza czy coś takiego. To tyle ode mnie :D

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Kozak z tym kontem od metina ;x Czy Wy tylko to co związane z komputerem lubicie? ;x

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Kup mu Fingerboarda u mnie poł szkoły to ma w każdym przedziale wiekowym , teraz to jest na to wielka moda napewno mu sie spodoba chyba że już ma

Heh w gimnazjum, czy podstawówce :)

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Konto do MC

Samochód RC < powinno mu się to spodobać, zobacz w googlach, tylko że to kosztuje 400zł+, ale jak się wkręci to nie będzie zmarnowana kasa :|

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

PSP?

Grę?

PS?

xBox?

Nie wiem co jeszcze :D

Albo daj mu kasę ^^

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ludzie, 13 lat to najlepiej jakaś zabawkę. Żadne pierdoły, albo zapytaj go jakoś tak, by się nie skumał, wymyśl coś. Ma 13 lat, więc myślę, że się nie domyśli.

Opublikowano

@kilka razy up

PRostytutke na godzinę ?? on ma tylko 13 lat nawet się nie opłaci, chociaż jak on skończy się zabawiać to ty możesz ją przejąć ;pp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...