Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help

cyran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę was poprosić o pomoc prosił bym o folder z HackShield Pro ponieważ włączam warrocka HS się ładuje na dwóch kreskach i stoi zrobiłem Uptade Hs dalej się zacina włączyłem sam HS też na 2 kreskach się zatrzymuje więc proszę was o folder HS :)

@Edit Dobra poczekam a jak nie zadziała to prosił bym was o folder.

20 postów

40 postów

60 postów

80 postów

100 postów

120 postów

140 postów

160 postów

180 postów

200 postów

4ff8e25cb399cac6d4e794a329812be2.gif

Mój mały TuT :)

Opublikowano

ja mam podobnie wszystko mi sie zaladuje tylko jak sie loguje to chce wybrac serwer ale zadnego niewidze mam tak od czwartku

co moze byc wina?

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

denerwujący już ten HS na dwóch kreskach się załaduje i nic ;/ Może wie ktoś o co chodzi ??

20 postów

40 postów

60 postów

80 postów

100 postów

120 postów

140 postów

160 postów

180 postów

200 postów

Opublikowano

Jak znowu bedzie tak jak kiedyś to ja dziekuje. Właśnie kupiłem premke i teraz kicha ;/. Kiedyś tak samo jak kupiłem premke to włączyli serwy ;/.

Opublikowano

Po 1. za miesiąc podobno ma być nowy HS

po 2. nikt nie może się zalogowac do wr chyba że ktoś ma farta; /

po 3. Nowy Hs Ma wykryć każdego Hacka Jeżeli zalogujesz sie z hackiem odrazu ban...; /

91328587070293151747.png
Opublikowano

po 3. Nowy Hs Ma wykryć każdego Hacka Jeżeli zalogujesz sie z hackiem odrazu ban...; /

dlaczego ; / ? Mnie sie to akurat podoba :) Wreszcie bedzie w pelni uczciwa gra.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ja właśnie też kupiłem premkę i różne itemy to nie wiem co zrobię ;/ Jak ten hack wykryje wszystko to fajnie gra beż hacków Jupi !! :)

20 postów

40 postów

60 postów

80 postów

100 postów

120 postów

140 postów

160 postów

180 postów

200 postów

Opublikowano

moje Zdanie jest takie: hs zalacza sie powoli bo az ok. 15-25min a na europe na cqc mozna grac ale logujesz sie dlugo bo z 2min. na nast dzien bedzie wszystko ok

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

temat do zamkniecia

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...