Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi Z Allegro Kilka Pytań

bercik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupować/sprzedawać yangi na allegro do tej pory sprzedawałem kumplom z Rl ale chce rozszerzyć swój mały interes mam kilka pytań: .nie mam konta bankowego jak bym mógł przelać pieniądze wiem o poczcie itp ale pytanie brzmi czy istnieje jakies wirtułalne konto bankowe np mógł bym tam wpłacić pieniadze przez poczte albo sms albo coś takiego czy coś w tym stylu i wtedy na allegro

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

chodzi o to ze czasem jest potrzebna kasa bo nie zawsze wydropie te yangi albo akurat je mam to kupuje przewaznie z konta mojego kumpla

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Z sms'a kupywać ty byś z tego albonic nie miał, i za normalna cene sellal, albo sellał 100kk w cenie 400kk sms'em, najlepiej by było jesli mialbys konto bankowe, jesli jestes niepełnoletni popros kogos dorosłego o załozenie takiego konta. CO do tego internetowego całego konta to sam nie wiem ale chyba tez trzeba byc po 18.

Opublikowano

W niekorych bankach konto bankowe mozesz miec od 13at, ale wtedy musisz isc je zalozyc z osoba pelnoletnia, mama lub tata ;]

13032777318975834031.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...