Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Przywolac Druga Postac Do Pierwszej W Kamermodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poraz 3 siedze jzu 2 dni na forum i nie moge uzyskac dobrej odpowiedzi na moje pytanie a grzmi ono tak posiadajac najnowszego kamermoda nie potrafie sie telepnac do 1 postaci nigdzie nie widze tej funkcji moze w tej najnowszej wersji nie ma przywolania ktos radzil wbic dowodzenie na m1 tez nic sie nie pojawilo jestem juz sflustrowany kto udzieli mi odpowiedzi na pytanie dostanie 10zl mozna pisac na priv i podac numer konta z gory dzieki za wszelkie info

Opublikowano

Powiedz mi jedną rzecz - próbujesz uzyskać skill przywołania na PL'u czy na prv? Jeśli na polskim Metin2 to niestety w m2m pl nie ma tej umiejętności.

@UP

Nie spamuj ? Zobacz na datę posta - ta sama minuta, sekundy też na pewno podobne...

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Na PL nie da się jak coś :P

A jeśli chodzi ci o priv to u mojego kolegi też tak było to on ściagnął od nowa metka 2008 i wgrał najnowszego moda i teraz mu wszystko śmiga.( dowodzenia raczej nie trzeba mieć jedynie co to musisz być założycielem w pt)

Może to być też wina DMG hacka. Jeśli korzystasz sprawdź na jakimś innym albo po prostu na zwykłych PC :)

Opublikowano

A jeśli chodzi ci o priv to u mojego kolegi też tak było to on ściagnął od nowa metka 2008 i wgrał najnowszego moda i teraz mu wszystko śmiga.( dowodzenia raczej nie trzeba mieć jedynie co to musisz być założycielem w pt)

Może to być też wina DMG hacka. Jeśli korzystasz sprawdź na jakimś innym albo po prostu na zwykłych PC :)

chodzi o priv serwer na pl malo co chodzi wywale wszystko i zainstaluje jeszcze raz na nowo zobaczymy czy cos ruszy ale mimo wszystko prosze o inne mozliwosci i koncepcje jesli kogos metoda sie sprawdzi napewno go wynagrodze

Opublikowano

faktycznie pomogles jakies stare pliki tam siedzialy i przez to nie bylo wszystkiego widac podaj na priv numer konta to przesle ci 10 zl albo doladuje fona za 10 zl